Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a prepač asi som zabudla,vtedy ti zistili tetaniu?
ja nemam chvalabohu nič takeho noveho,okrem toho že mam za sebou prvu hodinu angliny a novy kostym,čo mi dnes prišiel z neckermannu.a ty čo maš nove,neako sem už malo chodiš,teraz neviem či je to zato že ti je tak dobre,čo by teda bola ta dobra sprava alebo že nemaš čas.
ahojte babenky,inka ja som bola na emg,to vobec neboli,je to zaznamenavanie nervovo-svalovej cinnosti,len ti na 1o min tak strpne ruka,ale prezijes to!Co noveho?
boli ste niekto na vyšetreniach EMG,EEG,VEP?neviete o ake vyšetrenia ide,čo sa tam robi?Ja viem že su to neake provokačne vyšetrenia na tetaniu ale neviem si predstaviť čo tam robia,je to bolestivealebo je ta len neake sledovanie?
a zabudol povedat ze aj ziskat,ale to len vrcholovým
no už mam po prvej lekcii angliny.bolo celkom fasa,miestami som myslela že ma chyta neaky atak ale bola to len trema.sybila napisalasom ti ako to tam vyzera mail.tomaš mne tiež robi dobre športovanie a moj muž zastava nazor že všetky choroby sa daju prekonať športom,teda on tak všetko rieši,že to vybeha ako onvravi.
no mne trosku zblbol net dnes aj som poobede pospala, tak dobre mi padlo. stale si taka unavena pripadam.
tish no už sa ta neviem dočkat
tinus,len to nepodcen,si si istá,že to zvládneš svojimi silami.Vieš ono takéto stavy sa potichu prilazia a nechce sa im potom velmi odíst.