Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre ranko vsetkym prajem
tak vam prajem dobre rano a dajte si kavicku a zacnite pekny piatkovy dník ja sa pridam neskôr papa
via nemam ani ja skúsenost s takym ako popisujes,ja som mala také učebnicové príznaky,akurat niekedy v polovici liečby som mala také nepokojné hohy,tak tomu hovorím.Nemohla som v klude sediet,ani lezat,stále som musela kyvat nohami alebo nieco robit s nimi.No nastastie to prešlo,a ked som to spominala lekarke,tak sa trochu začudovala a to bolo všetko.
miksi ja myslim ze nemam tetaniu,citala som si tu temu,a je to tam skor spajane s dychanim,ja moc s dychanim problemy nemam,ani pri panickom ataku moc nie,skor dost minimalne.ja sa skor citim napata,hlavne plecia a zatylok,no a niekedy mam ten pocit ze ma tie nohy neposluchaju.niekedy mam aj pocit ze mi z toho napatia myka hlavou a ze kazdy to vidi i ked to tak nie je.mavam to hlavne tesne predtym nez na mna pridu uzkosti.citim sa proste ako z dreva som cela nemotorna.je to dost neprijemne,hlavne to ze neviem ako sa uvolnit.
inka, prosím Ťa, keď ju prečítaš, nepožičala by si mi ju niekedy? Zaplatila by som Ti všetko- poštovné atď..
miska asi taka aky je ten uryvok,čo som napisala miksi.ešte som sa celkom do nej nepustila,zajtra vam poviem aka je.
miksi ako to dopadlo?si ok?no bohužial okolo nas sa stale deju veci ktore nas roztrasu a vystrašia.my sa musime naučiť žiť medzi tymito problemami a nepripušťať si ich.ja som sa teraz vratila z cvičenia a hned mam lepšiu naladu.Miksi skus myslieť na niečo prijemnejšie.Napišem ti aspoň uryvok z tej knihy:"Nachadzam sa v nekonečnosti života,kde je všetko dokonale,uplne a celistve.Som v jednote so silou,ktora ma stvorila.Mam všetky predpoklady na úspech.Prudi mnouvšetko,čo potrebujem,aby sa uspech prejavil aj v mojom živote.Nech je mi dane vykonať čokoľvek,bude to úspešne.Učimsa z každej skusenosti.Kračam od uspechu k uspechu.Moju cestu korunuju čoraz väčšie uspechy.V mojom svete je všetko v poriadku.
inka, čítala si prosím tú knihu Miluj svoje telo? Aká je? Rada by som si niečo také prečítala...
Barunka pamätaš sa ked som pisala ako som sa minuly tyždeň zastavila v tom knihkupectve?ja som tej pani spominala že by som taku knihu chcela,ona mi vtedy dala tu o ktorej som pisala a povedala že ona mi ju zoženie a dnes som sa tam zastavila a ona mi ju zohnala aj tu druhu.Ja som jej hovorila že ju viacere zhanaju a ona mi povedala nech pridu sem ja im ju zoženiem,ak chceš poviem jej daj mi adresu a ja ti ju pošlem.Moj mail je :inga2@post.sk,dobierku nerobia,to som sa jej pytala,a stala229,- a ta druha laska sa rodi v tebe -249.Hovorila mi ešte,že ona napisala:Miluj svoje telo,vylieč svoje telo a Miluj svoj život II.-pracovna kniha,SILA ŽENY je to z vydavatelstva Gardenia Publishers,tak sa skus pozrieť aj na to vydavatelstvo.ona bola velmi ochotna,tak môžme potom cez ňu skusiť.
mala som dnes v robote bojovú úlohu,ale už idem domov. majte sa, snáď v pondelok sa k vám dostanem.