Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
zatial mi nič neprišlo ale tešim sa!
miksi už išla do školy teraz poobede,je len unavena,hovorila som jej že nech zostane dnes doma,ale ona je z tej novej školy uplne paf!tak uvidim ako jej bude večer,ja dufam,že to bude dobre.ona nemala teplotu ani včera,len jej bolo hrozne zle.
moja,ja mam v nemcine knihu-umenie zit bez strachu,ale mna to velmi nebavi v nemcine,lebo musim vynakladat velke usilie,aby som to vsetko chapala!A este ked je to pisane takou "tazkou nemcinou" tak to sa mi fakt nechce!
Musim si to zaobstarat v slovencine,a dat precitat aj mamci!
Inac poslala som ti mail!
Ahojte, ja som tú knihu čítala 3x a začínam štvrtý, stále ju čítam dokola a stále tam niečo nové nachádzam. Ešte by som chcela knihu Sila podvedomia, lebo fakt je pravda, že čo si vsugeruješ tak to je. Ked si hovorím bude mi zle, tak mi aj zostane ale ked si stále opakujem, že je mi dobre a že to zvládnem, tak v pohode. Zachytila som len kúsok na tej STV2.
ja viem,že panikarim a pracujem na tom.a chcela som ti ešte povedať,ta kniha vyšla aj v nemčine ale neviem ako sa vola.ved skus to pohladať podľa autorky:LOUISE L.HAY
ved tak isto aj ja!Ale aj tak najlepsi psychologovia su tu,ze?
a ako je dcere,nema uz horucku?Vcera som to stihla precitat!
a si taka ista ako moja mamca,ta tiez hned panikari:-)))
No čau miksi,ved ja som to rano pisala,ale nič si z toho nerob ani ja som to nestihla,len koniec.a dcera robila tie opravne skušky v autoškole.a ja som neplakala už velmi davno a ten doktor je uplne super,keby som nevedela že väčšina z vas bola alebo chodi k psychologom alebo k psychiatrom,ja neviem či by som tam niekedy išla sama od seba?
a ja som citala,ze reku Rysave vlasy,ale neva...