Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inuska a tishi ahojte,a tish ako si spala?dobre? lepsie?najlepsie? ako babatko?
a kacka rada by som vedela verdikt aj dôvod.Ak by bol dôvod choroba,nikto nevie čo ho stretne...
ahoj Kacka,som rada ze ti je lepsie.Inak sme si so zitkou na teba aj navzajom spomenuli.Bolo to pre mna prekvapko,ale som rada,že to takto dopadlo,že aj v takej situacii,si dokazala velmi rozumne konat a hlavne vo tvoj prospech a aj tvoje okolie to pochopilo,to volanie.S pracou si nerob ziadne tazkosti moznosti sú niekedy mensie na pracovnom trhu ale zdravie je jediné na svete.Takze si pohovor so šefkou a ludským prístupom a trpezlivostou sa dá najst riešenie všetkého.zatial sa maj a bud rada,že sisa vrátila.
via,ja tiež nemam problemy s dychanim a pritom mi diagnostikovali medzi inymi aj tetaniu.Jej je viac druhov,moc sa v tom ešte nevyznam,ale viem,že je ischemicka,neurogena,svalova,hyperventilačna a pod.takže nemusiš mať zrovna tu hyperventilačnu.a priznaky su viac menej podobne.mne mravči a trpne v ruke a pali ma na temene hlavy až v tvari.a potom mam na hrudi divne pocity ako keby so srdcom a vtedy prichadza aj arytmia a zvyšeny tlak.niektore symptomy mi odchadzaju,niektore prichadzaju.zaleži ako sa im venujem,ako na to myslim,fakt je doležite snažiť sa mysel zamestnať niečim uplne inym a žiť pokial sa da v kludovom režime.
kacka neviem čo je pre teba lepšie,zaleži ako sa v robote citiš,či sa ti tam pači,či ťa uspokojuje tvoja praca a pod.neviem kolko maš rokov a od kial si.ale su mesta kde su velke možnosti pre mladych a treba ich využiť.takže nerieš to teraz,ked ešte ani nevieš aky je verdikt,nechaj to na potom,bude času dosť.
Šéfka tu bola stavená samozrejme zasa len na päť minút,lebo zasa strašne ponáhlala. NIečo sme si povedali, ale uznala sama, že je to debata na dlhšie, ale že sa o tom poradí s manželom a dajú mi vedieť, či s tým na čom sme sa teraz dohodli budú súhlasiť. Takže teraz budem čakať už len na verdikt. Ked bude pre mna nepriaznivý, asi si nejaký ten čas pobudnem doma než sa mi podarí nájsť práca. Ďakujem za podporu.
dobre rano a zvlašť tebe kačenka,nech ti dobre dopadne pohovor a nech sa ti dari.teraz ked si odychnuta,načerpana novymi silami sa ti bude určite lepšie reagovať aj na situacie v praci nech su take či onake.je fantasticke mať okolo seba priatelov,ktori ťa podržia v akychkolvek situaciach a zvlašť ked si pred tym ani len netušila o koho ide.
katka drzim ti palceky
Dobré ráno, po necelých dvoch mesiacoch som opäť v práci a chcela by som podakovať Damaxy a Zite, ktoré ma podporovali svojimi telefonátmi aj v nemocnici. Damaxy mala si skutočne pravdu, chce to všetko len čas a skutočne som si v nemocnici oddýchla a strašne rýchlo mi to tam ubehlo. Včera v práci mna už zasa honili akoby som tu vôbec nechýbala a akoby chceli všetko dohnať. Dnes mám pohovor so šéfkou, asi či u nich zostanem robiť alebo to vzdám. Katka
ja som uplne v uzase nad niektorymi temami. aj vy? :)