Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

no o to sa pokušam,dať to na papier,ale nič ma nenapada normalne.su to same sentimentalne reči.ved čo ineho môže mna aj napadnuť v mojom stave.všetko mi je luto nakoniec možno sa aninebudurehotať ale ich tam rozplačem a ked nie ich tak pri najmenšom seba.kacka,ja chodim pravidelne na masaž a vždy ma všetko po nej boli viac ako pre nou,ale potom je to dobre.už nechodim na take klasicke masaže ale na suche,to ti uvolnuju spazmy zatlačanim určitych bodov a to je uplne super uvolnenie.

kacka

Inka držim Ti palce, aby Ti to večer dobre dopadlo, budem na Teba myslieť. Ja si po včerajšom dni v práci necítim vôbec chrbát ako ma bolí,doslova ma štípu plecia, tak som si urobila radosť a dnes som sa objednala na masáž. Minule som sa po nej síce cítila ešte viac dolámaná, ale dnes mi dúfam pomôže.

tish

neboj inka, ked som ja zvladla pred 100 ludmi prednasat tak zvladnes aj ty pripitok, len sa pred tym pekne zhlboka nadychni a pomalicky rozpravaj a ono to prejde

inka

dnes ma čaka ťažky večer,idem na tu 40-ku.a aby toho nebolo malo,tak ma včera kamoška poprosila,či by som jej tam nepovedala pripitok.no ja si cenim,že ma poklada za najlepšiu kamošku a že mi zverila taku ulohu ale mne???????ved mna teraz depta aj mucha ked okolo mna preleti,nie to ešte pred tolkymi ludmi hovoriť,Tak to bude taky trapas,že sa budete ešte aj vy za KE rehotať.