Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

blahozelam aj ja dcere ale neviem k comu.A taku doktorku by som brala aj ja,ja som pri mojej neplakala:-(((
a o tej knihe som pocula ale tu v nem. ju asi nesplasim.Inus az ju precitas,tak ju od teba kupim!

inka

tak som doma bay,po prve zohnala som knihu:Miluj svoj život,aj od tej istej autorky novu knihu:Laska sa rodi v tebe.takže som vyzbrojena knihami,po druhe dakujem v mene dcery za blahoželania.je šťastna ako blcha.a po tretie u psych.bolo uplne super.Už davno som tak neplakala ako na konci sedenia.je neuveritelne čo s vami urobi dobry odbornik.Vedela som že ma musi niečo dobre stretnuť!

miksinka

ahoj via,aj ja mam take drevene nohy a myslim,ze u mna spolocne s neurotetaniou.Je nas par co mame pp spojenu s tetaniou.Ty ju nemas?

via

ahojte,je tu niekto?ja mam novy problemik,uz si pripadam komicky ze vzdy nabehnem s niecim novym.totizto niekedy sa mi stava ze moje nohy su ako keby boli drevene,z liekov to asi nebude lebo uz som to mala aj tesne pred prvym pan.atakom a liekmi.mam taky pocit ze ma tie nohy nechcu nosit.mali ste niekto pri PP podobny problem alebo sa to asi tyka niecoho ineho?citala som ze ste pisali o vodicakoch a skuskach.tak toto je obrovska nahoda,ja som bola z autoskoly totalne vynervovana,a v den poslednej jazdy,po jazde som dostala ten prvy moj najhorsi panicky atak.skusky som mala o tyzden,testy som spravila na 51 bodov,a jazda a kuzele-uz to potom slo,tiez u nas vsetci nepresli,niektori skoncili uz pri testoch,podotkynam v den skusok som uz bola na liekoch.ked sa dnes na to spätne pozeram aj ten stres vtedy bol pre nma mozno spustacom.uz mesiac jazdim veselo,a by ste neverili,najlepsie sa pri tom odreagujem, a moja psychiatricka mi povedala ze mam jazdit vzdy ako je to mozne,fakt mi to pomaha.dnes som si kupila knizku o depresiach a uzkostiach takze nabuduce na vas vychrlim nejake mudrosti z tej knizky.papa