Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inka, šťastná to žena! kde sa ti podarilo zohnať tú knihu?? V BA ani v okolí proste NIE JE!
Caute, teraz vyrazam na sluzobku, tak drzte palce,, nech sa vec podari. Spominala som, ze som bola u psychologa. Tak som sa tesila, a teraz mozem potvrdit, ze dopredu sa na nieco tyesit veru neoplati. Nastval ma tak, ze hned som potom musela zobrat neurol a jednu si zapalit... Ale to je na dlhu debatu. Majte sa a prajem pejny vikend.
Inka,tak ti teraz nieco poviem.Ja som ti vravela ze nemas panikarit,a vies ako som sa ja prave teraz zlakla.Vedla pizzerky,kde robi moja teta,maju iranci obchod s drahymi kobercami.A jednemu z tych sefov prislo tak zle,ze volali sanitku.On tu behom 5 minut skoro umrel,a moja tetka tu zacala jacat,ze ja som zdravot.sestra,ze co treba robit?V tom momente som uz nic nevedela a skoro som odpadla aja ja!Teraz sa este stale trasiem...No toto!S tym musim nieco zacat robit.Ale uz je tu ta sanitka...Tak dufam,ze nebudu teraz kriesit este mna!
tak ty si riadna sikulka!Ja kecam s tetou,rozoberame jej lubostne vztahy a kecam aj so svojim exsefom,do ktoreho som bola zalubena....:-)
nic extra
no čo robim,niekolko veci naraz,varim,robim papiere ešte neake a medzi tym sledujem čo robiš ty?a pripravujem si veci na cvičenie o pol 6.
no vidis,tak to bude ok.
Pokial sla do skoly,tak jej je uz dobre!!!a co robkas ty tak teraz?
povedali že viac menej asi ano,ale u nas jeaj viroza taka,tak mi povedali že ked jej to neprejde alebo keby dostala teplty,že ma isť dnes k svojmu doktorovi,ale vyzera že to bolo z jedla.
a co jej povedali na pohotovosti,ze to bolo z kebapu?
ano,doobeda si dalav meste kebab a poobede jej už bolo blbo.Potom vracala kazdych 10 min a hnačky,Bolo jej na odpadnutie.dalijej na pohotovosti injekciu a domov tablety.v noci sa to ustalilo.
a nieco zjedla?aj vracala a hnackovala?