Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a raz som pocula takýto pripitok ze raz chytili nejakeho chlapa alebo tak podobne a povedali mu aby sa postupne vyzliekal a on nemal inú možnost a napokon mu ostal len klobúk ktorým si zakryval mužstvo.Takze dalsie kroky boli takéto,a tera zodvihni jednu ruku,zodviholo a druhou drzal klobúk.A teraz zodvihni aj druhú ruku zodvihol a potom nasledoval o a pripime si na tú silu ktorá ten klobúk drží.Tak Dúfam pointa vysla
no nasej drahej nic nenasli ani správneho lekára toho nasho
inka ta 40 to je zabava,všetky reči okolo to je zdrzovanie,takze im povedz ze sice vies byt ukecená no teraz to výnimočne skrátis a vsetko zhmotnís do jedného zelania a hotovo.
ja mam dostat o par dni a tiez to dost pocitujem. odkedy sa trapim s depresiami aj pms mam nejaky divoky co si to zvykne niekto odskakat
inka ja som uradna veterinarka, preto zvieratka, ja s nimi sice nepracujem ale vsetko sa toci okolo nich
no nemam ja smolu,ešte som aj menzs dostala,ja že čo mi je tak divne,aspoň to mam načo hodiť.hormony sa so mnou dokažu zahrať,potvorky jedny male...
tisch,ake zvieratka?to si ma teraz zaujala,vlastne nikdy som sa ťa ani neopytala čo robiš?ja som myslela,že prednašaš niečo z ekonomiky.ja som profesionalne deformovana.....
no ved aj jednou vystiznou vetou sa to da zvladnut :)
dakujem inka, ja musim, je to sucast mojej prace. zo zaciatku som sa toho strasne bala ale teraz to uz beriem sportovejsie, mavam stres ale viem, ze musim a ja stale aj ked mam nejaku prezentaciu tak tam aj nejake pekne zvieratka dam a to aj ludi zaujme tak mam lepsi pocit ze to ma zmysel.
no pokusim sa o niečo ale nestačilo by povedať len "NA ZDRAVIE!".ja som taky blb je mam z toho normalne tremu.tischty musiš byť uplne macher ked dokažeš pred tolkymi ludmi prednašať.klobuk dole!
ved do vecera mas este kopec casu a aj ked to bude sentimentalne tak co. spomen tam napr nejaku veselu prihodu ktoru ste spolu prezili a nikto plakat nebude ale aspon sa zasmeje a pobavi.