Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neviem či nezaložim novu temu ale možno mi aj vy poradite:Vždy ked pridem domov,tak prve čo urobim utekam k počitaču a skontrolujem čo všetko ste napisali a ked mam čas tak sa pripojim k debate ak ten čas nemam tak som nervozna a pobehujem medzi robotou a počitačom až kym si sem nesadnem a aspoň niečo nenapišem.poradte,čo s tym?ježiškovi som už pisala na prenosny pc,tak by som mohla aj počas jazdy s vami pisať....
a ja by som chcela byt aspon 1000km od zeme.
damaxy ahoj
Silvi no veru ja tu dákych pár km odtial bývam smerom na Važec.No keby si povedala kde ideš mohla som ti zakývat.
tish,dakujem za ozrejmenie.
kacka ja som schudla ale ked som zacala brat lieky a naučila som sa jest tak som pomaly nabrala asi do roka tých 5 kg nazad.No kedze som sa začala normálne a viac stravovat tak sa mi aj iné prilepilo,ale to nie je s PP uz spojené.
ahojte dievčatá kedže dnes velmi dobre vyzeráte aby som zapadla bola som aj ja u kaderníčky.Vy ste toho popísali aspon je čo čítat.
ale chudnes tak, ze menej jes? lebo ja jem ovela menej a necitim hlad. jasne, ze mozes byt aj z tej cesty nesvoja. ale ak sa inak citis dobre, aj tak to povedz lekarovi, ze chudnes, lebo zase ak budes mat velku podvahu mozu sa ti ine problemy objavit. takze urcite sa porad s lekarom.
Ked som ich začala brať tak mi povedali, že niektorým pocientom pri zmene liekov sa stav môže zhoršiť. Čo som bola v nemocnici a teraz doma sa po nich cítim dobre, len stále chudnem. Aby som neklamala, dnes mi je akosi divne. Cítim také teplo v rukách a nie som vo svojej koži. Asi preto, že mám veľa práce a zajtra idem k psychologicke, Tá je dobrá, učí ma cvičiť také relaxačné cvičenia, ale po roku mám ísť prvý raz autobusom do BA čo bude trvať viac ako hodinu, tak možno aj z toho som taká nesvoja. Do práce stále jazdím autom. Do autobusu od príhody s tetaniou nevstúpila.
ked pojdes spat na zoznam tem tak hore mas nad zoznamom tem "zalozit novu temu" tak takto.
tish, v tejto rubrike som po prvý raz a okolo mňa nie je nikto čo by mi mohol poradiť ako si založiť svoju tému.Tak mi prad prosím.