Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj kacka, keby nebolo tak si aspon primyslime :))
Dobré ráno, ako čítam tak ste sa dobre vyspali. Dúfam že to všetkým vydrží po celý deň. U nás je slnečno a to aspon u mna prispieva k lepšej nálade. Dnes končím o pol 12 a idem na sedenie k psycholigičke učiť sa cviciť II. tiaž relaxačného cvičenia ako to ona nazýva. Tak idem rýchlo pracovať, nech aspon niečo stihnem.
aho barunka aj mne rozvoniava. uz by sme mohli sa chvilu aj poveselit, posledne dni sme boli nejako vazne. tak som sa rozhodla ze dnes bude pekny den a pojdem si nieco kupit. napr elektricenku chichi :))
ahoj tish, už mám kávu uvarenú? mne už rozvoniava.
dobre rano, niekto na kavu?
ahoj skorica-deprim-30 tbl-50sk,persen-40tbl-60sk,persen forte-20tbl-70sk-ale stresy netreba riesit liekmi treba na vzduch ,poprechadzat sa nemysliet na nic a bude dobre
Jolanka zatial len máš to tažké.
inuska ja chudnút cielene nechudnem,len si cielene zacvičím a zabehnem so psíkom.Ja skor sa držím hesla viac nepribrat.To mi lepšie vyhovuje.Inak ked sledujem tie katalogy s oblecením tak vtedy ma prepadne taká chut schudnút,no potom ich odložím a zasa po starom ,že nepribrat.Aj to je ciel,no nie?
damaxy ideš chudnuť?ja už mam za tym alechcela by som ešte neake kilo dať dolu ale nie teraz,teraz chcem aby som si zvykla aspoň 2 roky na svoju vahu.Teraz bol rok od dna kedy som prekročila 20 kg zhod.takže to teraz budem len udržovať.
Damaxy kolac nevezme,neje co navarim,neje co kupime, proste to je nase, to je jej.Velmi rada by som jej ho dala.