Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

určite je to z toho,ja som si to na sebe všimla už tretikrat za sebou a pytala som sa nato lekara a povedal mi,že primenzese kolišu hormony a ked som citliva na taketo vnemy,tak reagujem a potom tak vyzera!ja mam pocit,že už reagujem na všetko.večer som čitala tu knihu- miluj svoj život a namiesto toho aby som zaspala tak som sa citila uplne blbo.ale tiež mam menzes takže čo sa čudujem,že ano?!

tish

ahoj inka uz aj menzes, mam je velmi mozne ze z toho vsetkeho, mne magne pomaha a aj urologicky cajik pijem. snad uz konecne budem schopna dnes aj nieco robit.

inka

tisch ahoj a nebude to z toho že si aj prechladnuta,vravela si že ťa obličky pobolievaju,ja totižto zle znašam ked mi je niečo navyše,stači aby som mala menzes a moja uzkosť je hmatatelna.mne moc magne nepomaha,alebo aspoň to nejako zvlašť nepociťujem,skor mi pomaha hociaky čaj na ukludnenie alebo teraz si davam ten lexaurin polku.tiež mam vtedy pocit vnutorneho trasu a zrychleny tep a je mi zima vtedy.preto možno ten čaj pomaha apotom aj tepla nie horuca vaňa.

Silvi

Damaxy ty si z Liptova? Stravila som tam vikenf a naozaj je tam velmi pekne. Manzel pochadza odtial(Sv. Kriz), a hoci tam chodim trinast rokov tento vikend som tam bola na meracke (Galovany, Lipt. Trnovec, Sielnica ), naozaj krasny kraj, aj ludia su tam celkom ini ako na vychode. Hned mi bolo trocha lepsie. Zavidim ti. Silvi

inka

dobre ranko a prijemny dnik!silvi neviem si predstaviť ako psycholog môže byť neprijemny,ved ma ti pomahať,či nie?na koho sa už mame obratiť ked ešte aj psycholog je neprijemny?Neako blbo reagoval či ako?dosť ma to zaujima,lebo ked som ja začala chodiť na sedenia,tak sa ma kamoška pytala či je to prijemne,no ja tam chodim druhy tyždeň a velmi sa vždy tešim.

Silvi

Dobre ranko. Vidim, ze nas je opät viac.
Ja uz uzkostne pocity nemam az take vyrazne ako pre pol rokom, ale bojim sa, ze sa to opät vrati. Mam teraz strasne vela roboty a ten stres na mna dost zle vplyva. Aj vikend som mala pracovny a strasne zle spim. Snivaju sa mi velmi zive sny. Zaspim sice skoro, ale okolo druhej sa zobudim a potom nie a nie zaspat. V piatok som bola u psychologa a bol to dost neprijemny rozhovor, neviem, ci ma tam este zmysel chodit. Silvi

kacka

Dobré ráno, na víkend som si vytlačila zopár stránok, aby som pozrela čo bolo nové počas mojej neprítomnosti a riešili ste tam knihy typu: Sila ženy, Uzdrav své tele. Mne sa tieto knihy a tiež napríklad Ja to dokážu, Miluj sve telo, Miluj svuj život podarilo zohnať cez internetový predaj www.martinus.sk, info@martinus.sk. Posielajú to na dobierku. majú dobrý výber kníh, keby niekto zhánal podobné výtlačky. Niektoré sa len teraz chystajú do tlače, ale vám dajú vedieť ked budú v predaji. Inak ja som prežila hrozný víkend. mama sa pohádal do starenkou, vynadali si do..., Z toho je vlastne celý môj problém, tak sa mi to zasa pripomenulo, tak som sa rozhodla, že k nim nebudem asi ani chodiť. Potom som sa doma zbytočne naštvala na syna, ktorý bol z toho dosť špatny a radšej si išiel lahnúť.

tish

nasla som to
Účinné látky:
Magnesii lactas dihydricus 470 mg (odpovídá 48 mg Mg2+), Pyridoxini hydrochloridum (vitamin B6) 5 mg v 1 poťahovanej tablete.
Charakteristika:
Prípravok obsahuje horčík v kombinácií s vitamínom B6. Ide o látky nepostrádatelné pre ľudský organismus. Horčík sa v ľudskom tele nachádza predovšetkým vo vnútri bunky, zpomaluje nervovosvalový prevod a znižuje nervovú dráždivosť. Nedostatok horčíku má vplyv i na psychický stav: spôsobuje zvýšenú citlivosť a podráždenosť alebo naopak únavu a ospalost. Vitamín B6 se zúčastňuje mnohých procesov látkovej premeny, okrem iného priaznivo ovplyvňuje vstup a zotrvanie horčíku v bunke.

Indikácie:
Prípravok sa používá pri nedostatku horčíku v organisme, či už sa tento nedostatok vyskytuje samostatne alebo v spojení s nedostatkom ďaľších látok. MAGNE B6 sa tiež používa na liečbu príznakov záchvatov úzkosti spojených so zrýchleným hlbokým dýcháním, ktoré vedie k vzniku kŕčov. Prípravok môžu užívať dospelí a mladiství, deti od hmotnosti 10 kg a tehotné ženy len na doporučenie lekára a ním predpísanými dávkami.

tish

je to magnezium a B6 vitamin pyridixin ale neviem kolko horcika obsahuje, skus na nete pohladat a v baleni je 30 tabliet.