Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
iNak este pozdravujem všetky,ktoré som nepozdravila prajem nam kolektívne este také slnečne a ustalené počasie.
tak ja utekam ešte povybavovať niečo a potom sa samozrejme zastavim,čaute zatial!
ALE DOBRE JE TIEž DOBRE,nie?ja som spokojne ked mi je dobre.a najlepšie je byť spokojna a pokojna!
a pred chvílou mi volal moj muž ze zaplatit volaco do poistovne.Tu platí pravidlo ja som z toho tiez hlúpa ako ty a ty to mas blizsie tak si to chod vybavit sam a vediet ho o tom presvedcit
Ja sa mam dobre,nie lepsie,nie najlepšie zo všetkých
Takze Inuska mne je lepsie byt zdravou a chudnutie ma tiez obcas napadne na chvílu,ale potom co s garderobou,a tak sa postavím na váhu kkuknem a poviem dobre moja nepribrala si.A druhé povedia zle moja schudni.No hádam by som také daco ani emohla sebe povedat.
čau damaxy ako sa maš?
silvi a ešte k tvojmu prispevku,ktory mimochodom dosť vystižne a presne opisuje takmer aj mojho muža.ja som ti už spominala,že ja tiež robim so svojim,respektive som u neho zamestnana,ale všetci hovoria a ja to tak aj citim,že ak som ja v pohode tak su všetci v pohode ale nedaj bože aby bolo niečo so mnou a moj muž to sice vie ale nikdy to nekomentuje ale ani nezohladnuje.je mi to väčšinou luto ale niekedy ma to velmi trapilo,teraz mi hovoril psycholog,že je velmi zle kde som si to po rokoch zaradila a mam pravo nato,aby sa mi to nepačilo a nie len to,že mi je to luto,čo s tym mi ale tiež nepovedal,respektive povedal,že pokračovať budeme nabuduce.mna ale najviac štve,že jeho všetko velmi rychle nahneva a on je potom takmer vždy nahnevany,nervozny,vieš a ja som potomstale v strehu aku ma dnes naladu .ja som zvedava ake bude dalšie sedenie u psych.ja sa už fakt tešim,lebo si nepamatam,že by som niekedy taketo veci niekomu povedala a dosť ma to oslobodzuje.aspon zatial.
kacka napisala som ti mail,daj vediet ci doslo
to bolo len na uvolnenie ale teraz važne,baby ste dnes neake vážne.mne tiež nie je priamo idealne ale čo už s tym.povedala som si že to budem ignorovať alebo si dam tabletečku,tak zatial to ignorujem a idem pobehať zase po uradoch trošku.možno ma to v meste trochu prejde.
a stym chudnutim,ja mam trochu iny problem,ja zase mam tendenciu stale priberať,ale ked mi bolo najhoršie tak mi nechutilo fakt ani jesť,tak som trošku pochudla,lenže ja si to pri mojej konfekčnej velkosti 44-46 môžem dovoliť.