Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Lucim sa na dnes s Vami. Cau, cau, Silvi
Damaxy, nabuduce mu to poviem ked ma zas nastve. Problem je v tom, ze väcsina muzov si mysli,ze maju vzdy pravdu, psychologov nevynimajuc. Asi sa ho dotklo, ze si dovolim nesuhlasit. Pravdepodobne mu vsetci ostatni zobu z ruky.
Jolanka mysli si,že to patrí ku salke ako lyžička.
tak tak Jolanka a ku tej kave mne by zapasoval aj nejaký zákusok,aby sa potešila.Nekomentuj,len urob.
Silvi trochu odlahcím doporuc mu nejakého psychologa
Ahojte dievcence,tak vam chcem napisat ako to dopadlo u lekara,najprv chcel babicku hospitalizovat to som povedala, ze ju tam nedostanem, ze ani k nemu, tak mi dal kvapky,tajne do kavy rano ak sa podari tak vecer,hovorila som mu ,ze ak by som jej ich dala do ruk,tak je ich schopna vypit za tri dni.No tak len dufam ze psychoza pomynie.
No inka, neviem ci sa tesim na dalsie sedenie, caka ma to o dva tyzdne, 20. oktobra, mozno to bude tentokrat lepsie. Vies jedno z mnohych pravidiel, ktore mi poradi psycholog bolo, že mam svoje namietky vyjadrovat priamo. Ked som to spravila jemu, tak ho to vytocilo. Som z toho jelen.
Damaxy, ked pojdem nabuduce na Liptov, napisem. Chodime tam kazdy mesiac ku svokrovcom a pravidelne na sviatky. Teraz som tam bola aj pracovne. Pa, pa...
inuska ja som sa uz oslobodila od PC,ja to uz ovládam ale niekedy sa mi to vráti no ako hovorím mam to PC pod kontrolou,a som zvedavá či ešte čakas na reakciu