Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tish,a kolko je tam tabletiek v tom baleni?
a ake je presne zlozenie magne?co obshuje?to je to magneB6? magnezium aj B vitaminy?alebo iba magnezium?kolko gramov je v jednej tabletke?mne magneziove tabletky pomahaju,ale vraj znizuju tlak,co ja mam normal nizky.avsak necitim to-ze mi ho este znizili,ked si potrebujem jednu vziat.moja magn.tableta zodpoveda 51mg cisteho horcika v 1 tabl.
maja ja mam tiez neurol, to mi dala doktorka na den a vecerberiem xanax. a odporucila mi aj magneB6, kupis to normalne v lekarni okolo 170 sk to stoji. a kludne to mozes brat.
da sa to magne kupit normalne v lekarni...bez predpisu?...
iris uz som vzala magne
ked mi je fakt zle tak si dam neurol....ale len ked sa to fakt neda vydrzat....nechcem si na to zvykat.....dal mi to lekar, ked som mala vystresovane obdobie.....teraz si to davam, len ked uz je to fakt zle
maja nemas nieco na upokojenie? magne? alebo nieco podobne? beries nejake lieky?
babky a magnezium jedno si zapit by vam nepomohlo?mne pomaha na busenie srdca ked mam pocit na odpadnutie...taky "infarktovy" :) postresovy alebo uzkostny.
mne to zacalo vcera poobede....zrazu mi zostalo divno a drzi sa ma to stale. Vecer som do jedenastej pozerala telku, ale ta triaska neprestavala....stale ma napina na zvracanie....vecer som si lihala s pocitom, ze sa mi chveje cely hrudnik a dnes to stale pokracuje....snazim sa drzat a predychavat to , ale ide to velmi tazko
maja, mne busi srdce a tiez ma trasie. ale neviem ci to sa mi zda alebo aj naozaj