Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a preco ti nezmenili lieky? ja som brala mesiac trittico a dotiahla som to tam, ze som z neho zacala zvracat, tak mi zmenili lieky a teraz to tiez nie je bohvieco ale aspon sa neskrabem po stene od bolesti
alty tak si skus najst pracu, ktora nebude monotonna ale dynamicka a ty sa budes moct ucit stale nove veci. skus si k tomu zalozit temu, mozno ti poradi viac ludi.
kacka moze byt, ja teraz tiez chudnem a mam velaxin. ako dlho ich uz beries?
Poradte mi.Hľadám človeka, či by mi pomohol pri rozhodovaní o akú prácu by som sa mal zaujímať.Aká práca pri mojom charaktere osobnosti by ma teda tešila,napľňala,pre ktorú by som teda doslovne žil.Už som ich vyskúšal niekoľko a ked som sa naučil o tej robote v podstate všetko tak som jednoducho dal výpoved.
Ešte by som Vás chcelal poprosiť o radu. Ked užívate antidepresíva tiež z nich chudnete, alebo je to individuálne. Ja od doby čo ich mám, som schudla 4 kila. Vzhladom k tomu, že som nikdy nevážila vela tak teraz mám len 42 kg a stále to ide dole. Uživam Velafax, Timonil, večer xanax a rivotril. Timonil a Mange B6 užívam už rok a vtedy som mala váhu ustálenú.
hej uz som tu raz mala taku poznamku ci aj vy ste v uzase nad problemami nasej mladeze...lebo ja len cumim s otvorenou hubou obcas a aj sa porehocem :)
hej beriem kazdy vecer.
Inka aj ja som sa vvzdy tesila. Ale ja mam taky problem, ze velmi tazko sa zdôverujem, nema s tym velmi dobre skusenosti a tak nase rozhovory prebiehaju asi tak, ze on nadhodi temu a potom sa rozpravame. Teraz si otvoril nejaku knihu, nie prvykrat, Tisic rad, neviem od koho to je a poradil mi, ze sa budem citit lepsie, ked budem stale niekoho chvalit, odporucil mi mojho manzela. Spytal sa ma, kedy som ho naposledy pochvalila a ja mu na to, ze neviem kedy. A on, ze to je problem, ze to musim, a ked budem dodrziavat aj tuto radu, vsetko sa na dobre obrati ako v rozpravke. Mne sa vsak nepaci, ze stale mam dodrziavat nejake pravidla, a co ja? Muz ma veru uz davno nepochvalil, a ma veru za co? Preco sa mam chovat ako nejaky cvok? Ako ho mozem chavlit, ked zabudne malu vybrat zo skoly, a co mu nepripomeniem 100 krat tak to urcite zabudne? My robime spolu a mna ma kazdy za blbca, genius v rodine je on, nikto nevidi ze za jeho uspechom stojim aj ja a on najmenej. Navonok vyzera ako anielik (moja polovicka), ale ked je nervozny, tak si to odnesiem vsetko ja, aj s urokmi. A nervozny je velmi casto. Naucila som sa, ze v zivote si neprizna svoju chybu, aj to ze mam problemy je moja chyba. Lepim vsetko ako sa da, aj moja mama ho neznasa a stoji ma dost vela sil dotiahnut ho k nam a presviedcat nasich, ze vsetko je OK. A on mi povie, ze ho mam chvalit. Doktorovi som povedala, ze tuto radu ja veru dodrziavat nemienim, len vtedy, ked si to zasluzi. Na dobrom vztahu musia pracovat obaja, nie len jeden a uz ma to nebavi byt stale tym jednym, hlavne ked moj muz si mysli, ze on veru ziadnu zmenu nepotrebuje, lebo je bez chyby. Doktor sa nafucal, lebo som mu povedala, ze nech tu knizku uz neotvara, lebo zase najde nejaku dobru radu, ktora sa mi nebude pacit. A on na to, ze cely svet funguje podla pravidiel, tak preco by nemalo fungovat toto. Ale ja som mu nepovedala, ze nefunguje, len to, ze uz nebudem zo seba robit blbca. Ked som zacala mat panicke ataky, muz sa staral aj o domacnost (tyzden), lebo som necladala ani prejst po byte bez toho, aby som niekde nespadla a nakoniec som bola zla ja, lebo ho musim reprezentovat a nerobit mu hanbu. Inymi slovami, u nas vsetko funguje dobre, ked fungujem ja a nic pre seba neziadam. Ako sa mam zdoverovat cudiemu cloveku, ked sa nemozem vyplakat ani pred svojimi blizkymi? Ja to uz ani neviem. Ked mi je nanic, tak sa vyplacem tam, kde ma nik nevidi a dusim vsetko v sebe. Je to taky kolotoc a niekedy naozaj neviem ako dalej. Chodim aj k psychiatricke, ale o tom nik nevie, aj psycholog vsetkym staci.
a davaš si aj ten xanax na noc?
potom si otvorim toto forum a pozriem ake nove otazky su tu a nestačim sa čudovať čo ludi trapi napr.oholiť či neoholiť?ja sa tu trapim s blbou uzkosťou a asi sa pojdem radšej oholiť.......