Úzkosť

sybila

Barunka to máš pravdu, ja tiež dusím niektoré veci v sebe, ale nedokážem o nich hovoriť. Ja radšej nepoviem nikomu nič, nechávam si to pre seba a to nie je dobre, ale v poslednej dobe som sa naučila, že je lepšie, keď ťa niečo trápi povedať to a vôbec to potom nie je také čierne, jak si to ja vykresľujem.

barunka

neviem čo sa popísalo v predchádzajúcich príspevkoch,ale zrejme nič veselé,tak to radšej ani nebudem čítať.chcela som sa podeliť so svojim novým poznatkom. Týka sa mojej rodiny,ale aj všetkých okolo.Takže,som vydatá päť rokov.Keď sa narodil syn, rok sme bývali u rodičov.Vtedy sa niečo zmenilo v správaní manžela voči rodičom.Mal iný názor na výchovu syna.Ale nepovedal im nič.Všetko riešil cez mňa: povedz im to ty.Ja som bola samozrejme rada,že mi so synom pomáhajú a nezdalo sa mi,že niečo robia vyslovene zle.Doma však začalo byť dusno.Nikto nikomu nič nevyčítal,ale to napätie tam bolo.Keď sme sa presťahovali manžel nebol veľmi rád, keď som tam dávala syna cez víkend alebo prázdniny.U jeho rodičov to bolo v poriadku,lebo jeho mama je učiteľka v škôlke a to je v poriadku.Ona vie ako na deti.Ona možno áno,ale dedo nie.V synovych troch rokoch spolu zostrelovali plechovky z plota.Naposledy sa malý porezal nožom,keď boli na hríboch.Syn bude mať v januári štyri roky.Včera u nás na návšteve som nechala moju mamu a muža samých.Dobre som spravila.Mamina si aj poplakala od úľavy, porozprávali sa o všetkom možnom, hlavne o veciach , ktoré si len namýšlali a vôbec neboli pravdivé.Taký kameň mi spadol zo srdca.Mala som potom pocit,že oveľa jednoduchšie medzi sebou komunikujú.Bol to možno bežný rodinný komunikačný problém.Chcela som ale povedať,že im trvalo skoro štyri roky,aby sa dokázali porozprávať a pritom je to také jednoduché.Ja si vždy zmyslím na to,že žiadne ZAJTRA už nemusí byť. (a tá úľava stojí za to, hlavne pri našej pp)

sybila

Nie je určené kedy sa má cvičiť, ale tie cviky by ťa mali nabyť energiou na celý deň, keď si zacvičíš večer, je možné že nebudeš môcť zaspať.

kacka

Je určený čas kedy sa to má cvičiť? Ja ráno nestíham tak to cvičím až večer o pol ôsmej. Aby to malo účinok tak sa môže vynechať len raz do týždna a inak by sa malo cvičit každý deň.

sybila

No niekedy som ich cvičila pravidelne a bolo mi celkom fajn, potom som prestala, cvičila som sem tam, ale od včera som ich začala cvičiť a dúfam, že tú chvíľu si vždy ráno nájnem, nie je to náročné.

kacka

Tých 5 tibeťanov som začala cvičiť v auguste. Potom som s tým prestala a teraz ich cvicím týžden. Ty ich cvicíš, pravidelne? Vraj je to dobre na psychiku. Mne to odporučila aj moja masérka. To je vlastne taká masérka, ktorá odblokúva ja čakry a tí tibeťania ich vraj udržiavajú otvorené. Máš s tým dobré výsledky?

sybila

Čaute baby, dlho som sa neozvala, mala som pobabraný počítač. Takže inka ako si zvládla príhovor, dobre, že? Čo si sa neozvala. Ja tiež ked si myslím, že to nezvládnem, tak nakoniec to dobre dopadne. A čo kniha Miluj svoj život? Mne sa veľmi páči, začínam ju čítať 4x. Kúpila som si vitamíny B-komplex a Horčík a zdá sa mi, že mi je celkom fajn. Ešte musím reagovať na tých mužov a na svokru, s ktorou som si užila svoje aj užívam, ale to je na dlhú debatu, a môj muž je dobrý, ale od kedy podniká je nervóznejší, koľkokrát otvorí dvere a medzi dverami začne prvé čo je, že čo máme jesť, lebo ked je hladný to je na nevydržanie s ním. A on chce stihnúť 100 vecí a to sa nedá a potom nervačí. A čo je najhoršie že ja ked sa naštvem, tak ma to drží dlho, ale on za chvíľu je jak keby nič-typický blíženec. No idem si aj ja uvariť kávu. Ešte ma napadlo, neskúšali ste cvičiť 5 tibeťanov, ja odporúčam, aj sa že vraj od nich chudne moc-ale to som nepostrehla-ale mladne sa od nich.

jolanka

Ahojte dievcata ,damaxy vsetko sa da prezit,vsetko ma kniec aj toto.Vraj to co nas nenabije,to nas posilni,v zivote som vydela vacsie utrpenie a preto sa tesim na kazdy novy den.Ved ked mi je zle vzdy sa najde niekto kto poradi.Dakujem vam vsetkym ktory ma chapete a stojite pri mne.Damaxy,dakujem hlavne tebe, na zaciatku mojich problemov, este ked som sa na toto forum chodila len pozerat a citat,si mi menila pohlad na veci dnes sa dokazem pozerat na veci zo vsetkych uhlov,dakujem.