Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
miksy ja som mala take obdobie,ked som si myslela že už som dlho nemala žiadny panicky atak,tak hadam ma to už popustilo a tušim mi aj je lepšie.Nosnad som toešte aninedohovorila a večer mi prišiel,ako keby som si ho privodila.a teraz mi ten psycholog hovoril,že ja som ho skutočne z toho podvedomia vytiahla.ja vlastne stale v sebe nosim všetkutu uzkosť a to že je stlmena to neznamena že tam už nie je a dosledkom toho su tie nečakane utoky.netreba sa ich vraj bať treba ich rešpektovať a treba ich vraj nechať nech vidu von a nesnažiť sa ich neako odhanať ale zaroveň nane nemyslieť ked tam nie su.nakoniec ked som dočitala tu knihu tak aj ona tam o to podobne hovorila.škoda že si tak daleko,ja by som ti ju požičala.tu knihu sa oplati mať vo svojej knižnici,ak ju čitaš maš pocit ako keby si bola na sedeni u psychologa.aspoň ja som ho mala.
inka a hrady zboznujem aj ja!Aj nase nadherne jaskyne.
dobre,to som chcela aj ja tebe!!!Tak napis prva aja potom odpisem.Musim sa s niekym porozpravat,lebo asi "scvoknem"
Myslela som si,ze uz ma pp opustila,ale vcera ma to pochytilo zas:-(((((
A to som sa taaak velmi radovala:-)
miksi pišem ti mail,mam sa v celku o.k.
barunka,ja som to začala podobne praktizovať,aj kedmožno mne nema kto až tak pomocť,ale ja som jednoducho ubrala.ja som bola už fakt otrokom mojej domacnosti.teraz ma to už nevytača,napiecť si dam kamoške cukrarke,to čo ma bavi urobim sama napr.medovničky zbožňujem malovať a okna umyvam ked su špinave,nie ked sa umyvaju hromadne.
jeeej,tak si tu! To som rada!Mas cas?ako sa mi mas?
čauko miksy!
ahojte babenky,prajem krasny dobry den...Inka si tu???
sybila mala by si predsa len trochu ubrať.tiež som sa nezastavila celý týždeň,ráno o pol šiestej som začala o desiatej večeer skončila.Teraz,keď je slnko tak ma nikto neudrží doma.Cez týždeň skoro nevarím, neupratujem, nežehlím. Občas pustím práčku.V piatok robíme v práci kratšie,tak si byt vygruntujem.Posledné sviatky čo boli som dokonca ani okná neumyla. Napiekla mama, svokra - nabalili mi toho až až.Takže aj tie vianoce budem postupovať takisto. Okná môžem umyť kocikedy,nie keď je vonku -15 stupňov.Už nie som otrokom domácnosti.Aj manžel je rád.Nie som nervózna,keď nie sú postele ustlané alebo vydrhnutá kúpeľňa.Trošku som zapojila rodinku.Manžel vynáša smetie,drobec ukladá sám hračky do poličiek a ja iba umyjem hrnčeky od kávy.Každý máme teplé jedlo cez obed a doma potom len vytiahnem z mrazáku polievku,omáčku,parené buchty... a hotovo.
Áno mám niekedy pocit, že ho obmedzujem, keď si to uvedomím, tak urobím kompromis.