Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
miksi a napisať mi môžeš aj ked som tu,ja si rada prečitam každy tvoj mail.
čauko miksi,no synator berie ešte antibiotika a potom až pojde na predoperačne vyšetrenia.nesmie mať teplotu a musi byť relativne zdravy.takže presny termin uvidime až po dobrati liekov.a ty ,ako maš?je lepšie?neuveriš ale aj ja som na teba myslela.vrta mi v hlave čo vlastne v tom nemecku robiš,ale to ma vlastne len tak napadlo,ani neviem prečo,ved ma po tom nič nieje. ja dovaram obed sice neviem pre koho,ved sme sami doma s mužom a ten pride az večer.no to ja len tak zo zvyku a potom prezliekam periny a moju najväčšiu zalubu domacich prac,žehlim.no dokonaly chaos,neviem čo mam skor robiť tak si medzi tym sadnem k pc a čitam čo robite vy.
ahojte kamosky moje:)))
Ako mate???
Inka prave som dnes na nteba myslela,ze ti napisem mail,ale ked si uz tu?Ako syn s mandlami?
inka,ďakujem.robím tú syrovú omáčku.
Stíham :)
barunka, preco by sa na teba ludia v "centre BA" vykaslali? mas nieco proti BA? si myslis, ze tu ziju nejaky lahostajny ludia ci co? neviem celkom, v com je tvoj problem, ale ved ked ti je zle, popros niekoho konkretneho o pomoc. ludia nie su taky, ako si mozno myslis.
Ahojte dlho som tu nebola, nestačím ani čítať, potrebujem poradiť, ako mám chápať do 3 pracovných dní od doručenia? 13.10. bolo doručenie, so, ne, mám rátať prvý den od pondelka alebo sa ráta aj deň doručenia, už som z toho magor. díky
a sice poznam ešte rychlejši čo pratizuju moje deti-Granko
broňa,jamam cestoviny velmi rada na hociaky sposob,snad ten najrychlejši su vajcia a petržl.vnat.alebo syrova omačka,tuniak z konzervy a pod.ide o to čo maš rada ty.dobru chuť!
barunka kašli nato čo druhi,ide o to aby bolo tebe dobre,oni nech si to vysvetluju ako chcu.ale dychať sa da aj bez sačika:Hlboko sa nadychni cez nos a pomaly vydychuj tak aby si si uvedomovala kade ide ten vydych až do brucha cez usta,pri tom ak možeš tak hovor si take hlasky:i,e,o,u,a,šššš.ked nie tak len v mysli ich hovor.ide o to aby si sa na ten vdych a vydych sustredila.a da sa to hocikde.ja to praktizujem a nemam pocit,že by sa na mna niekto dival,ale je to možno aj preto že mne je to v tej chvili uplne jedno,chcem aby mi bolo dobre.vyskušaj si to napr.teraz.ak to robiš neakych 5-10 min.ani nevieš ako ťa to uvolnilo.
žienky,poraďte,prosíím,ak máte nápad.Varím cestoviny kolienka a neviem čo narýchlo k tomu.Súrne,môže byť úplne obyčajné,potrebujem aby sa pred odchodom do práce niečo zjedlo.
Ďakujem