Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

už som tu. Bola som obslúžiť kravatkových kávičkou.
veľmi ďakujem za vašu podporu. Bohužiaľ naspäť šoféri prichádzajú až v noci.To školenie bude v centre BA, veď tam bude toľko cudzích ľudí.Každý sa na mňa akurát vykašle.Pamätám si dobre ako som minulý rok v Tescu dýchala do sáčku a taký mladý párik: pozri feťáčka! Keby som mala ísť sama pretože chcem, len tak pozrieť (na kraj mesta) keby ma čas netlačil možno.. Kruci veď ja musím ísť aj električkou!!! No koniec je naraz veľa.

inka

barunka ak chceš myslieť dopredu,tak mysli nato aka to bude bomba,ked to v pohode zvladneš.Pamataš akosom sa ja bala neni davno tej oslavy,ja som mala z toho prihovoru taky hrozny strach a vobec z toho celeho večera ako mi tam bude zle.Velmi mi pomohol rozhovor s vami a ta podpora a potom ten perfektny pocit ako som to zvladla,to je fakt pocit.a čo mi pomohlo najviac je stale dookola si opakovať,su tam ludia ktori mi pomožu keby niečo,nie som tam sama zatvorena.a neviem akumaš skusenosť s tymi tabletkami ale mne velmi pomohli a pred tym som sa im tak branila ako keby ma mali zabiť.Potom stemi tu napisali,že liekysu aby ludom pomahali,tak som to vyskušala.terazich mam ako takubarličku a viem,že ked ich mam pri sebe stači si ich len kedykolvek zobrať.nič sa nam nemôže stať,už sme si dosť vytrpeli,tak už nam bude len dobre.

damaxy

Ciže ráno ta vezmú šoféri,skús zistit či nepojdu aj nazad v nejaký čas a či musíš byt dokonca a čo ak tam bude niekto s vlastným autom aj z vášho mesta a zoberie ta.Nebojme sa dopredu.rieš len to čo je najbližšie.A naozaj tie lieky proti uzkosti volkmen diskmen na usi kniha casopis krízovka do ruky najst aj iné cestovanie ako autobusom sa nedá?

damaxy

Barunka urob si barličky.Mobil,lieky na úzkost,zisti kto ide od vás alebo z okolia ešte,sústred sa na niečo iné,a hlavne neboj sa dopredu.

barunka

ono je to trochu inak.Budem sa chodiť školiť každé ráno pekne 50 km od domu.Takže sa nejedná len o jednu cestu tam a späť.jááááááj prečo? keby tak došli oni za mnou. bojim,bojim.

damaxy

tuto noc som ho aspon 5 krát točila nabok ved to je ako keby som mala malé dieta.a najme už možno aj striehnem či ešte chrápe alebo nie.

inka

viete čo sa mi zda užasne,že sa barunka nebojiš byť tri dni na školeni.tak ked zvladneš byť mimo domova,tak cestu predychaš a ver tomu.možno je to otrepane ale naozaj treba tomu veriť.viera zachranila už mnohych zufalych ludi.

inka

no niekedy by som tu podušku použila aj na niečo ine,len aby už nechrapal.no čo s nimi,ale on hovori že aj ja chrapem,no ale ked ma to nebudi tak mi to nevadi,no nie.