Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
vyspinkané zajtra idem do Lubochne tak sa mi celú noc snívalo ako už idem a stale sme mali niečo iné na práci.takže dobre že idem až zajtra.Aspon viem ako to stihnem
dobre ranko,dievčata,vyspinkane?
Lucim sa s Vami, idem konecne domov. Prajem pekny zvysok dna. Silvi
Ahojte, dnes nas je tu nejako pomenej. Ja som este v praci, a konecne mam trocha casu sem nazriet. Vidim, ze ste vsetky OK, ja som mala dost zly vikend, mala som mensi zachvat, ale podarilo sa mi to predychat. Nakoniec, nebolo to prvykrat a uz nechcem za kazdu cenu riesit, co ich sposobuje, lebo uz fakt neviem. Aj na Vas to pride len tak, z nicoho nic?
Jarka, prepac, ze som ti este neodpisala, zajtra to napravim a tesim sa na jogu.
Ahooj Barunka!Pravdaze budeme pisat,aj ked nam bude dobre!!!Tak pekne dopracuj azajtra snad pokecame!papa
ahoj miksi, dnes máme asi všetky veľa práce. No je pondelok,tak treba trošku ukázať,že tu nie sme na okrasu.Už o chvíľu končím.Ale zajtra o pol siedmej som tu opäť.Dúfam,že ma nezavalia robotou ako dnes. majte sa a píšte viac, aby naša stránka nezanikla.Môžme si predsa písať, aj keď nám je dobre, nie?
nie ste tu nikto?To uz nikto netrpi pp?
Tak to som rada,kludne mozme nasu stranku premenovat:)))
hej moja,ved som to tak robila ale ked vypisuje mojim znamym...take somariny...hlavne kamosom!
To nemozem dalej trpiet!
Ide ma z nervovo porazit!
miksi to je teda drzost ze ti chodi po schranke, vies co najlepsie urobis ked to odignorujes a kasles na to nech si robi co chce.
damasy fajne ze ti nedosiel no nic napisem v priebehu dna novy mailik kedze sa asi stratil :-)