Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

barunka skús aj ty nejaký nápad skús najst spolu s nami riešenie,napíš aj to čo sa ti zdá že blbost.Vieš viac hláv viac skúseností .

damaxy

inka navrhuje nejaké proti úzkostné tabletky,môžeš skúsit.Ja by som sa poistila,ale ludmi,ktorí mi prídu na pomoc a proste mat istotu.Teda,že ak si poradím so spiatočnou cestou dobre ak nie zdvihnem telefon a požiadam o pomoc,možno aj na polceste sa stretnút.Ze aj ty skúsiš so svojimi silami a ostatné už ostane na niekom inom.

inka

damaxy s tym chrapanim som ja zažila kopec srandy okrem prebdených noci.Napr.kupila som mužovi kvapky,čo sa davaju na podušku,no bol to taky smrad,že muž najprv otočil podušku a potom kedto nepomohlo,tak sme museli dať podušku do druhej izby aby sme mohli aspon ako tak zaspať.on niekedy chrape hrozne,a tiež som niekedy uvažovala o oddelenych spalnach,dnes po všetkom čím sme prešli som rada že pri mne chrape.

inka

barunka nemyslim si že je to lahke,lebo sama som tym prešla,ale viem že sa to da.ja som vždy niekoho otravovala aby išiel so mnou,ale aj tak ma to chytalo,asi nejde o to či je niekto s nami v autobuse,ved je tam kopec ludi,ide o to aby sme to zvladli mi sami.ked sa niečo stane ti všetci ludia v autobuse by ti pomohli,ale nemusia,lebo to zvladneš bez nich.mam take dychove cvičenie a to velmi pomaha,ak chceš napišem ti ho.mne to vela krat pomohlo premiestniť sa z miesta na miesto .

damaxy

preto ta chápem lebo ja tiež autobusom necestujem.ale môžem vlakom autom a lietadlom.aj lekárov si plánujem podla vlakov a to mám do okresného mesta 12 km.No minule sa mi stalo,že vlak meškal a zo stanice do spitalu je asi pol hodina cesty a nestihla by som lekarku,tak som stála na zastávke.Zbadala som jedného známeho,ale takého dalekého a hovorim mu,že mi je v autobuse zle a ci mi pomôze keby niečo.A on že ano.A tak som v rozhovore s ním docestovala.No nazad prišiel manžel.

inka

barunka tolko veci si už zvladla,len si nehovor ako sa bojiš,naopak stale si opakuj ako to zvladneš,daj si niečo na upokojenie,neviem ake tablety uživaš,ale ja ked sa bojim,niečoho takehoto,dam si polku lexaurinu alebo xanaxu a stale si opakujem ako to zvladnem,lebo už som kopec inych zvladla,tak prečo by som toto nemala.a potom my ťa budeme podporovať aj nato mysli!

damaxy

Barunka chápem tvoj strach s cestovaním.máš len dve možnosti,ale povedat nie,alebo požiadat niekoho aby po teba prisiel a ideš nejako daleko,

damaxy

manzel trochu zacína chrápat má priedusky choré spí len na chrbte a minule to prehnal,lebo som sa na to zobudila,normalne uvažujem o oddelenej spálni

barunka

ahoj damaxy, mám problém astrach.Mám ísť na tri dni na školenie.SAMA.AUTOBUSOM.Nešla som autobusom roky.Už teraz sa mi chveje žalúdok.Nevydržala som to a všetko som povedala šéfke.Pozerala na mňa chvíľu bez slova a potom,že sa zveziem s našimi vodičmi na nákladnom aute, ale čo späť? Všade cestujem s mojim mužom alebo s ocinom. Damaxy ja mám vážne strach.

inka

vidim,že sa pripravuješ ako ja.nemam rada terminy na objednavku,lebo sa stale bojim,že zabudnem alebo to nestihnem.teraz trošku lepšie organizujem ale niekedy som to fakt preživala ešte aj vo svojich snoch.