Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Cau damaxy, co mas nove. Vcera poobede tu nebol takmer nikto, ale ked tu nesvieti tvoje slniecko, normalne rozmyslam, ci sa nieco s tebou nestalo.
budú mat rybu a zemiaky a polievku.
Inka napises od koho su tie knihy a ci sa daju zohnat? Niekde si to uz pisala, aspon sa mi zda ze som tu citala o nejakych knihach, ale kym prejdem vsetkymi prispevkami...
miksi nemusis byt z toho vobec dep, nie preto som napisala, ze ucim same hrozne veci, to vravia len nasi studenti, lebo musia makat. Kazdy vie nieco ine, ja mozno tiez nerozumiem tomu co robis ty, alebo ktokolvek iny. Nie si nahodou z Kosic, ked tak rada zehlis...
inka ja neutekam pred problemami, sama viem velmi dobre, na com by som mala popracovat, ide vsak o to, ze psycholog si mysli, ze to ani nechcem skusit a ze za vela veci si mozem sama. Aspon ja mam z neho taky pocit. Idem za nim v piatok, tak uvidim, na rovinu sa ho spytam a ked ma zas vytoci ako minule, vstanem a odchadzam.
čau,damaxy,navarene?čo si dobre varila?
no ahojte dievčatá
neako mi blbne ten medzernik na klavesnici,radosť po mne čitať.
miksi možno by to stalo nielen za premyšlanie.
no to smena tom asi podobne silvi.ja som tiež hovorila,že sa to mne neda,ale da sa.možno nie tak celkom,ale da sa.stači si len priznať niektore strachy z čoho su.no je to na dlhu debatu.ja som každopadne rada že sa to tam učim.asi je velmi doležite aj uvedomovanie si čo nam ten stres robi.ja aj ked som to pred tym vedela,nebojovala som s tym .preto aj ta kniha miluj svoj život a teraz mam novu od nej Sila ženy,su velmi dobre,lebo ona tak isto hovori,že ake doležite je naučiť sa žiť s tym stresom a problemami
a nemusiš zrovna utekať pred nimi.janehovorim,že je to lahke a viem že je to dlha cesta,ale chcem sa to naučiť a teši ma že vidim a citim,že sa to da.
silvi a tie tvoje vecicky su zaujimave...ale som z toho dep:))