Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Nemozem miksi, este mam jedno cviko (ucim na VS, potom idem po malu na anglinu a tak cvicit s Jarkou. Nebola som uz dvakrat, chodime na jogu, tak dnes by som chcela ist, lebo to cvicenie dost pomaha .
dakujem silvi,a nemozes si teraz zdriemnut?
Mam to iste co ty,ked mi trosku pride zle(minule mi strpli ruky)a uz ma chytala panika...Aj ked velmi dobre viem,cim to je?
Baby,nepozerali ste vcera na markize 112?Asi 2-3 pripady tam boli,ze trpnutie ruk,zavraty,vyssi tlak,tep...Hned som vedela,ze je to nas pripad:)))
Ja zasa potrebujem zehlit, a to poriadnu kopu. Robila by som vsetko mozne, len nie toto. Hadam sa dnes premozem.
určite ich da von,už smesa radili aj s imunologom,nie je tam načo čakať.ma 21 rokov,takže najvyšši čas.je takmer stale chory a ked nie je chory tak ho škriabe vhrdle,je už takmer na všetko alergicky.pre neho je len najhoršie,že zase musi byť v nemocnici,on ma už nemocnic plne zuby.to že sa človek strachuje dopredu,to nie žeby bolo v poriadku ale robime to asi každy ale my citlivky si z toho vieme vyrobiť ešte aj panicky strach a pocit uzkosti,v tom je ten problem.takže preto ja hovorim,že nemam rada ked mam niečo dopredu naplanované,radšej skačem rovno na vec,nemam čas nad tym rozmyšlať.neviem,čo je lepšie v tomto pripade snad najlepšie je učiť sa s tym bojovať a hlavne vyhravať.
inka a keby som bola pri tebe tak by som ti pomohla s upratovanim:)
Mne treba dat moju izbicku do poriadku(to ju uz davam 2 mesiace)aby som sa tam mohla nastahovat,ale ked ma doma samu" strasi"
Blahozelam miksi. Som rada, ze sa citis fajn. Mne je vsak dnes zialbohu nanic. V noci som musela byt hore, kvôli robote a dnes sa mi nejako mota v hlave. Vies, mne ked sa podlomia nohy, hned si myslim ze mi nieco je a potom pride panika. Ale vzala som si tabletku a potom mi bolo trocha lepsie. Dufam, ze sa pozbieram, lebo vecer chcem ist s Jarkou cvicit.
Barunka,keby som bola pri tebe,tak by som tam s tebou isla!
Ja mam problem,ked mam byt sama!Ale akonahkle pri mne niekto je ,tak je vsetko ok!
Ahojte, dievcata. Nestacim citat prispevky, tak rychlo pribudaju.
Barunka, nemaj strach z BA. Poslednykrat som tam bola niekedy v juni, potrebovala som vybrat pas pre dcerku, lebo nam ho robili za pockanim. A ako to uz byva, moj muzicek to nechal ako zvycajne na mna. Vedela som, kde treba ist, lebo pred rokom som tam bola na skoleni. Cestovala som nocakom, ked som rano o siedmej prisla na stanicu , tak som zistila, ze prerabaju Hlavnu a elektricka do Dubravky zo stanice nesla, len niekde z mesta. Chcem Ti len povedat, ze aj ja som si myslela, ze blavaci su neoochotni, ale ked som sa ludi spytala, ako sa dostanem k elektricke v meste, vsetci mi ochotne vysvetlili, co som potrebovala. V pohode som vsetko vybavila a zabudla som, ze mi moze byt zle. Takze drz sa, aj tam su normalni ludia. Uvidis, ze to zvladnes.
je mi uz konecne po tyzdni fajn!MAte aj vy take stavy,ze sa z toho zachvatu dostavate este tyzden?Lebo ja sa este trasiem 2-3 dni,potom zacinam s depkou,ale tu uz viem rychlo prekonat...potom pride unava,nadopujem sa s magne a potom usporiadam myslienky v hleve a uz je dobre!Vcera som uz sama isla cez mesto,dnes rano som uz bola SAMA v kostole,sama som prisla k tete do prace...A uz sedim za pc!Zacinam sa konecne citit normalne..Vcera som bola s jednym kamoskom vo fitku dala som si spravit permanentku,tak uz sa tesim na posilnovanie,aerobik,mam tam aj saunu,ale tu nemusim!
inka,ja som si prave docitavala co ma barunka za problem...Tak ja mam ten isty..Dopredu stresujem a uplne zbytocne,lebo aj tak vzdy vsetko zvladnem..Len keby za to zaobislo bez toho strachu...
Takze syn da tie mandle tak ci tak vonku!Aspon bude mat pokoj!