Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ano,aj ja som to citala damaxy,v jednej knihe-co je strach-ze je to vytvor nasich myslienok!nemusia sa len na strach obraciat,ale aj na nieco dobre.Len tu knihu este nemam donca
pre Barunku a vieš ze som ti chcela ešte napísat aj to ze nakoniec sa všetko môže obrátit a bát sa teda vôbec netreba a ešte ta tento týžden potrénujeme
DAMAXY,mam novinku!Frajov kamos sa nam konecne ozval,Ten MAtelko.uz som ho aj na depkach uvitala:))))
ok,papa
ako sme dopadli s posteľou ti napíšem zajtra, terazky fakt musím letieť.ahoj teším sa,zajtra.
už musím ísť domov, choré dieťa volá.
majte sa ako chcete, ja letím.
zajtra som tu opäť. adios
kupujete novu postel?Schön!A aky material,farba?Mas uz vybrate?
silvi ahojky!
Barunka,to mozes za ten tyzden niekoho splasit,aby tam s tebou siel,alebo ujasnit si myslienky a vypracovat plan,ako to pekne zmaknes!!!
Caute dievcata, konecne mozem ist domov. Ozvem sa zajtra.
som v práci.dnes lietam ako papier v prievane.ako náhle raz ukážeš kolegom,že všetko zvládaš lavou zadnou,tak ťa vďačne zahrnú svojimi povinnosťami.Ja to fakt rada urobím, hlavne keď vidím ako ich ich šéfovia uháňajú,ale čo je moc je moc.Už fakt nevládzem.
Jediné čo ma teší je,že dnes si ideme kúpiť konečne po troch mesiach manželskú posteľ. Tááák sa teším.