Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inak šéfka to moje cestovanie na školenie presunula na budúci týždeň, no paráda. Ešte mám času sa totálne vystresovať ako vždy.A to mám mať ešte svoje dni,keď mi býva ešte horšie.no amen.
Barunka to mas super pocit,som od slovenska fakt daleko,ale keby sme robili nejake stretko,ihned by som prisla:)
Na slovensku mame tiez take starucke auticko,ale aj keby som mala ist cez cele slovensko,tak si zaobstaram taky taxik,ze az!!!
Super,ze si tu?Si v praci?
ja som tu.miksi mám pocit,že ty si ďaleko.Inak nebolo by od veci stretnúť sa. každá sme z iného kúta, nevieme ako navzájom vyzeráme, ale poznáme sa celkom dobre.Len ktovie ako by som ja docestovala? Naše staručké autíčko by nezvládlo príliš ďalekú cestu.
Super,ze ste vsetky zdrhli!no cccccccc
Teraz si budem pisat asi sama so sebou!
Damaxy,ne depkach sa ozval matelko a ospravedlnil?Zaco neviem!Ale neviem co sa deje s frajkom?:(((
Baby uz som to precitala!Viete co,fakt by som nepotrebovala ziadneho psychologa,stacilo by mi ist s vami mozno za 2 tyzdne kazdy den na kavicku,pokecat a uz by bolo vsetko ok!
Preco ste tak daleko???
silvi a som este dalej dalej za kosicami
Baba musela som ist pomoct a stretla som superkamosa asi po roku apol a teraz mam co robit,kym to tu vsetko precitam:)
vy ste toho popísali.Cením si vašu podporu.miksi keby si tak išla so mnou ver,že by to bolo jednoduchšie a dokonca ľahšie ísť s tebou ako s mojím mužom.Lebo ty vieš čo v tej chvíli prežívam-e.Nemám absolútne nič proti bratislavčanom.Myslela som tým len to,že tam je trochu iný svet ako u nás v malom meste,kde každý každého pozná.Všetci sa niekam ponáhľajú.Ja som v BA pár rokov pracovala a veľmi rada som tam cestovala.Niekedy by som si rada prezrela miesta,kde som sa túlala s kolegynkami.Len si to teraz nedokážem tak vychutnať, neviem sa prestať kontrolovať.Asi to chce len čas.
Ešte nie som na to pripravená.Ale raz pôjdem sama.URČITE.
no a ja idem trochu na slniečko,večer mam anglinu,tak sa musim trochu ešte pripraviť.čaute zatial!
damaxy najradšej by som vam ju opisala celu,každa jedna myšlienka každa veta je tam ako pre mna dana.napr.teraz prave som na tejto strane:Nikoho neprinutite zmeniť sa.môžete však ponuknuť pozitivne psychicke ovzdušie,kde maju ostatni možnosť zmeniť sa,ak si to vskutku želaju.ale nemôžeme to urobiť za nich alebo pre nich.
alebo je tu perfektne opisany stres a strach ale nie len napisane ona nas to aj uči zvladať tu su prakticke rady,pracovny zošit a tak.