Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

kacka

Dokonca 2 roky túžil po korytnačke, Tak tento rok sme mu kúpili takú tú malú vodnu. Bol ju vonku pásť a na krku a nohe sa jej čosi vyhodilo. Tak potom som s korytnačkou jazdila asi týžden k veterinárke na injekcie a dostávala antibiotik. BOlo mi ti smiešne, že nikdy mna nenapadlo, že aj s korytnačkou budem chodiť po lekároch. ja som chcela takú veľkú vonkajšiu. ale ked som videla tú cenu, tak stačí aj malá vodná.

tish

no ja nepracujem so zvieratkami a nie je to u nas ani jednoduche sa k takej praci dostat. ja som tiez v kuse saskovala so zvieratkami :) v podstate doteraz:)

kacka

Niekedy nestíham všetko čítať. To je zaujímavá práce. Ja hovorím nášmu malému že by mal ísť pracovať so zvieratkami. Z knižnice nosí stále len rôzne encyklopédie a stále nakupuje zvieratá. To sú také malé balenia kde je treba 10 druhov zvierat. Najradšej má tigrov a ked bol menší bol zameraný na dinosaurov. Tých máme doma asi 50.

tish

u nas sa frmol ani neda predpokladat, rano si prides spokojne do prace s vidinou pohodoveho dna a zrazu nevies kde mas hlavu..

kacka

Tie služobky ti vôbec nezávidím,aby som nedokázala stále sa presúvať z miesta na miesto. Prípadne ešte niekde inde spať. Mna musí manžel v noci držať za ruku. Niekedy ju má chudák uplne odkrvenú.

kacka

ja si hovorím do 25.10 to bude frmol, musím trocha pridať ale po DPH si urobím pohov.Stále mi nosia veci ktoré sa týkajú starých mesiacov a ja to musím stále prerábať ked si už myslím že mám všetko hotové.