Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ja som sa vratila zo sluzobky a vobec sa neviem zorganizovat co vlastne mam robit a unavena som ako kon
Už nie som ale tiež by som to brala. Ráno musím chystať deti do školy. Už som v práci a mám toho až až. Každý den si beriem prácu ešte aj dom. Už si hovorím mám to zapár, tak chcem všetko dokončit a k 31.12 sa tu s nimi lúčim.
ahoj kacka, no bohuzial, co uz mam. ty si este v posteli? aj ja by som brala.
Ty akosi skoro začínaš pracovať. ja mám problém sa ráno vyhrabať z teplej postele.
dobre rano aj s kavickou, nikde nikto?
nie a ale s
dievcata, bat sa dopredu netreba. mna to niekedy sice tiez pochyti ale uz sa pomaly ucim, ze veci riesim az ked budu aktualne, skor to nema vyznam. a vynimkou tesit sa :)
mno ahojte, keby sa mi tak chcelo spat ako sa mi nechce ako by mi bolo fajn...tak je mi teraz akurat na figu. no:(
a docestovala som stastlivo aj som to cele jaksi v pohode prezila. akurat unavena som akoby som repu kopala a inak asi budem chora. tak dobru noc.
ano,presne!Ale to este neviem,az sa to naucim,tak budem kader:)
Ja to vlastne viem,len som nejako ZABUDLA,musim to vynorit z hlavy
ja som sa naučila nebát dopredu.Lebo až ked je to voči tebe vtedy sa môžeš bát ale skôr nie.Načo dávat strachu tolko priestoru? Potom sa nečudujme že môže vyhrat.