Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ahojte ,ja som zase bola na reiky a teraz som sa vratila.zase mam o niečo viac informacii a zase mi je o niečo lepšie.ja mam už každy deň taky rozplanovany,že asi si všetko začnem pisať,aby som na niečo nezabudla.no,ved mam aj svoj vek,pravda?

damaxy

ahojte dievčatá tak o tretej sme sa vrátili správa mi dojde asi v piatok ale zatial je to v poriadku a nechá mi aj dávku ako doteraz pokial niečo krvné testy neukáu.Bola som soSZ v Lubochni.

channelka

Mila Skorica,

normalne sa na vypate stavy piju bylinkove caje (medovka, levandula) alebo dostat v lekarni bylinne pripravky (Persen a pod.), avsak ak trpis silnejsou uzkostou, toto skor placebo velmi nezaberie, zial. Mozno ta ale ukludni samotne popijanie tepleho caju, inak, mna ukludnuje teply kupel, ked mam svoj napaty stav. Drz sa

tish

ahoj alti, ja mam podobnu prihodu ale s lastovickami, u znamych v meste spadlo hniezdo s malymi lastovickami a dali mi ich s tym, na, z teba bude veterinarka, boli tri a 2 neprezili ale jednu sme vypiplali, tak, ze sa aj o rok vratila predviest nam rodinku bolo to krasne, mali sme ju tri tyzdne a nosili sme ju na pleci a krmili piznetkou a zboznovala varene kuracie masko z polievky, ine vsetko vypluvala :) rozkosna bola:) aj sa lietat naucila a az nakoniec odletela ale stale sa nam chodila ukazovat, den na to ked odletela vletela nam do domu:) potom sme ju vidavali ako poletuje so steblami v zobaciku asi si stavala hniezdocko. ked o rok jedna lastovicka sedavala na drote asi 2 metre od nas tak sme vedeli, ze to je iba ona, dovolila sa nam priblizit ale uz sa chytit nedala. a potom som sa dozvedela, ze lastovicky ziju iba 2 roky :(

alti

Ahojte, pridam aj ja moju skusenost z veteriny. Ked boli decka male, doniesli domov choreho vrabca. Tak co s nim? Isli sme na blizku veterinu a tam nas lekar obdaril zhovievavym usmevom :D. Ved to bol iba vrabec...ale aj s pomocou nemal sancu a nechali si ho tam. Dnes na veterinu chodime s nasim hafanom a rada si na tuto prihodu "zachranujucu svet" spominam.