Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

viamne sa velmi zhoršuje stav pred menzesoma počas neho.Ako keby poklesy a navaly hormonov.a pytala som sa na to lekara a potvrdil mi,že to naozaj ma velku suvislosť s hormonmi.ak pojdeš na gyndu alebo može to urobiť aj iny lekar,daj si vyšetriť hladinu hormonov,Ja som ju mala na prvom vyšetreni v norme,ale ked sa to opakovalo,dali mi urobiť znovu testy a tam sa mi to potvrdilo,že skutočne tie hormoy si so mnu robia čo chcu.

via

ahoj damaxy som velmi rada ze ta tu vidim.predvcerom som bola cely den napäta ako keby mi mali nervy prasknut,alebo ze explodujem.vecer som dostala panicky atak,po mesiaci,nebol az taky silny ale do vcera rana ma uple zlozil,potom som dostala svoje dni,a dnes som zase ako pred vybuchom,strasne nervozna,na aute som jazdila ako sialena.ma to nieco spolocne s tym mensruacnym cyklom?a este sa ta chcem spytat,pri liecbe mala si taku skusenost ze si nemala ataky a potom znova to prislo,i ked lieky si brala rovnako?a aka dlha bola ta doba?lebo ako som uz pisala ataky som nemala viac ako mesiac a teraz opät.

Silvi

Ahojte dievcata. Uz asi nebudem citat horoskopy. Dnes som mala mat den plny stresov a do bodky sa to spnilo. Od rana beham ako namydleny blesk a uz mam toho plne zuby. Az teraz koncim v robote. V horoskope mi pisalo, ze si vecer mam otvorit flasu vina a bude dobre. Aspon jedna pozitivna sprava...
Vcera sme boli s Jarkou na joge a poriadne nas tam ponatahoval, spala som ako dudok. Prajem vsetkym prijemny zvysok vecera, Silvi