Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pri prvom panickom to bolo necakane,cely den som sa citila uzkostne,vlastne cely mesiac predtym mi bolo depresivne.bola som vo vani,zrazu sa mi cela ta uzkost stonasobnila,zacalo ma zvierat na hrudi a take myslienky,teraz sa nieco stane-nieco zle,neopisatelny strach a maximalna uzkost,pocit horucavy,ze mi cvakne a ja zblbnem.potom to preslo,zostalo mi strasne zima cukalo mi nohami,busilo mi srdce,tak strasne som sa bala,nevedela som co to je!teraz mam take paniky ze predtym som nervozna,mam pocit ze potrebujem sa niekde vybit inak vybuchnem, a potom ma ovladne strasna uzkost,strach,chcem kricat pomozte mi,ale kricim nejak vo vnutri,a myslienky mam uplne desive,strach z nasilia a pocit ze stratim o sebe ´kontrolu atd,je to hrozostrasne,chcem radsej zaspat a nezobudit sa uz.ataky mam teraz bez mensich fyzickych priznakov.ale traz to citim ze to pride,som totiz strasne nepokojna pred atakom,uz viem co ma caka.
čo ti je ked maš atak?ako sa ti prejavuje?
ako casto si ich mavala??ja som mavala tak dva,tri razy za tyzden,ale trpela som z toho depresiou,ta ma viac likvidovala,po ataku som cumela len do steny,a myslienky ma hrdusili.verim ze bude lepsie..uz aj bolo ale potom ma "kamaratka"depresia prisla znova navstivit, a zabudla ako vzdy zaklopat.
ja som si to najprv nevšimla kedy mi prichadzaju ataky,lebo som ich mala takmer stale,až potom sa to trochu ustalilo.
ja mam PP treti mesiac-aj tak dlho sa liecim,uz si spominam na teba ty si mi vtedy pisala ci nahodou nemam aj tetaniu,dreveneju mi totiz nohy,tetaniu asi nemam ale kupila som si v lekarni magne B6,vraj to pomaha.beies to aj ty? ako dlho sa vlastne to magne musi uzivat?
problemy mam od konca januara,februar bol najhorši a od vtedy to je stale lepšie.
mam pp,stavy uzkosti a robia mi testy na tetaniu.
inka ak sa ta smiem spytat,mas PP?alebo iny problem.ako dlho?mne bolo pocas menstruacie vzdy viec uzkostne ale teraz je to az prilis ked som mala atak.
ak priliš kolišu ,tak davaju hormonalnu liečbu,mne zatial nedal nič,vraj sa to bude sledovať ,ale kamoške dal taky sprej hormonalny,aksa citi zle tak si len trochu nastrieka na predlaktie alebo hocikde na tele.zatial hovori,že jej to pomaha,a jetovraj šetrne na pečeň,že sa to nedostava vo velkychdavkach ako tabletky ale je to ako naplasť postupne sa vstrebava z kože.
inka,ja som zatial nebola na vysetreni co sa tyka hormonov,ked zistia ze nieco nie je ok aj to nejako liecia?