Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nebudeš verit ale moja mailová pošta je večer zavretá,lebo neukazuje ziadne správy
a už ta aj trochu poznám,že ked tu takto sedíš nie je to len podaromnici,to by sa môj muž potešil
ved som z venuse
chvalabohu dnes končim,mam už všetko hotove,len kontrolujem a idem ju zajtra odovzdať.ty maš odhad,dobra:-)
no ved ja ti stale hovorim,že su ako soplave deti.prečo,začo,ako,za kolko a ine dôležite otazky.u nas teda najviac letiKde ?ja ked odpoviem:neviem,len tak.tak sa na mna pozera ako keby som spadla z venuše,ale nechape že ja som od tial.ale hlavny rozdiel medzi nami je ten,že on ani nechce chapať,lebo je presvedčeny,že to pochopil.
a čo zasa si na dph
Zaja že aby sme si povedali ako kto z nás vypadá asi akú ma kto predstavu o tom druhom
ja viem čím to je my sme také všadevedky všadebolky a oni len v tom svojom takže niekedy nevedia ako svet beží a ten môj to je vedecký typ,to všetko musí mat dovod,cas priestor a fyzikálne veličiny,to nemôze byt argument lebo sa mi to páči alebo mám na to chut alebo nechce sa mi a basta
čo sa to tu vedla hrate?
jasne že som poslala,trochu tam urob miesto lebo sa nič nedozvieš o tych chlapoch.