Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy nebodaj ma poznaš?ano
ja mám rodinu v nr a ba a rýchlikom chodím,lebo autobusom nie,do leopoldova a to chodíme z nr do lp cez hc a sme ok
no ja by som bola za,ale neviem ako ostatne.aspon jeden deň.len ked take Ke su strašne daleko od nas,zahorie od vas,a o nemecku ani nehovorim.ale taky stred najsť,by nebolo zle.čo povieš?kde byto mohlo byť.take trenčianske teplice alebo rajecke?
ty si Inuska z hc?
a inak ak nás títo naši takto budú prehánat zbalime sa a urobíme stretnutie a čo ?
vieš čo tu chodi sybila,ona je od nas.tiež ma napadlo že dohovie či sa aj nepozname,že kolkokrat sme sa stretli.zvlaštny pocit.ale je to ako s kamoškami ktore mam tak na živo.ved s vami si fakt poviem takmer všetko,rano spolu vstavame,večer chodime spolu spavať,no ja sa ti človeče ani nečudujem,že ten moj ma podozrieva že s kym si to tu vypisujem,ked som to teraz po sebe prečitala.
si predstav nejaký zážitok a tak by sme si ho napísali na forum čo sa nám stalo a tak by sme sa poznali
ja sa tiež pristihnem s vami v duchu a rozmýšlalasom že ktovie keby sme sa tak niekde stretli náhodou
no ešte som to ani nedopisala a ty si napisala čo som si myslela.damaxy ty ma fakt poznaš lepšie ako ona.
jasom si vas tak niekedy predstavovala ked som bola mimo pc,na chalupe alebo tak.raz som sa rozpravala s kamoškou a niečo som povedala ,noto aj damaxy hovorila a ona na mna-kto je to?no jedna baba z netu.a ona to si tam rozpravate take veci a poznaš ju,ja že ano,taksom jej rozpravala odkial si,čo robiš a tak a ona na mna pozerala,že ty vieš aj ako vyzera tušim a ja ,no niekedy mam aj taky pocit,že ano.ved poznam aj jej konfekčne čislo.No ta už na mna pozerala fakt ako na cvoka.vtedy som sa tak nasmiala,ved ona je moja kamoška a vobec ma nechapala tak ako vy.