Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ja mám rodinu v nr a ba a rýchlikom chodím,lebo autobusom nie,do leopoldova a to chodíme z nr do lp cez hc a sme ok

inka

no ja by som bola za,ale neviem ako ostatne.aspon jeden deň.len ked take Ke su strašne daleko od nas,zahorie od vas,a o nemecku ani nehovorim.ale taky stred najsť,by nebolo zle.čo povieš?kde byto mohlo byť.take trenčianske teplice alebo rajecke?

inka

vieš čo tu chodi sybila,ona je od nas.tiež ma napadlo že dohovie či sa aj nepozname,že kolkokrat sme sa stretli.zvlaštny pocit.ale je to ako s kamoškami ktore mam tak na živo.ved s vami si fakt poviem takmer všetko,rano spolu vstavame,večer chodime spolu spavať,no ja sa ti človeče ani nečudujem,že ten moj ma podozrieva že s kym si to tu vypisujem,ked som to teraz po sebe prečitala.

inka

jasom si vas tak niekedy predstavovala ked som bola mimo pc,na chalupe alebo tak.raz som sa rozpravala s kamoškou a niečo som povedala ,noto aj damaxy hovorila a ona na mna-kto je to?no jedna baba z netu.a ona to si tam rozpravate take veci a poznaš ju,ja že ano,taksom jej rozpravala odkial si,čo robiš a tak a ona na mna pozerala,že ty vieš aj ako vyzera tušim a ja ,no niekedy mam aj taky pocit,že ano.ved poznam aj jej konfekčne čislo.No ta už na mna pozerala fakt ako na cvoka.vtedy som sa tak nasmiala,ved ona je moja kamoška a vobec ma nechapala tak ako vy.