Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

kacka,neviem kde všade sa robi reiky.ja som netušila ani u nas že sa take dačo robi.možno ked zajdeš niekde na masaž a popytaš sa.oni o sebe vedia,ale malo kto a väčšinou tito ludia si vobecnedavaju inzeraty,že liečia energiou.alebo sa spytaj psychologa ktoremu chodiš,oni vrelo doporučuju taketo sedenia.

inka

dobre rano!napišem vam jeden uryvok z tej baječnej knihy je to trochu o včerajšej debate:
AJ TA NAJDLHŠIA CESTA SA ZAČINA PRVYM KROKOM!Krôčik za krôčikom môžete urobiť vyznamny pokrok.Až sa raz vydate nacestu zmien,zapamätajte si:bolesť sotva zmizne za jedinu noc,aj ked je to možne.Trvalo dlho,kym sa choroba ukazala na povrchu,a preto môže nejakyčas trvať,kym zmizne.v tom čase budte k sebe citlivy a ohľaduplní.Nikdy neurychlujte vyvoj,ani keby vam to niekto odporúčal.Ako každy človek,aj vy ste jedinečna bytosť a len vy viete,ako naložiť so svojim životom.S dôverou a plnou oddanosťou sa zverte do opatery Vyššej sily,aby ste sa uplne oslobodili od všetkej svojej fyzickej a citovej bolesti.

kacka

Dobré ráno, len by som chcela tak trocha vašej téme zo včera večera. Damaxy a Inka majú veľkú pravdu. Via všetko bude dobré. Ja som bola na tom veľmi zle. Damaxy by ti mohla rozprávať. Ja som už nezvládla bojovať sama zo sebou. Skončila som v nemocnici. Asi to tak malo byť aby si každý uvedomil aj svoje hodnoty a svoj život a nepremárnil ho zbytočne. Ja som teraz pochopila, že život je uplne o niečom inom ako predtým. Dokážem viac relaxovať, venovať sa sama sebe a dakovať za to že vôbec som. Vždy si poviem, že sú na to ludia aj horšie. SOm sice na liekoch a mám ich zatial dosť ale cítim sa výborne. DOkonca som včera manželovi hovorila: stihla som sa detmi naučiť, povysávať, ožehliť a toho bola kopa ako pre tri rodiny, a aj v práci som urobila kopec roboty a vôbec som nebola večer unavená, Kedysi som saráno zobudila a za hodinu som si musela znova lahnúť. Skutočne to chce rozdeliť si čas medzi prácu, rodinu, zábavu a odpočinok a hlavne si nepripúšťat nič zlé. O tom reiky som už čítala na internete ale to sa asi robí len vo väčších mestách, že? Takže ja zatial cvičím tibeťanov ale skutočne mám po nich lepšiu náladu.

škorica

Ja nespím, ale som nejaká unavená, že sa mi ani písať nechce. Už som 7 deň doma na PN a mala by som začať pomaly aj upratovať, ale sa mi moc nechce, lebo sa hneď udýcham. Teraz ako som doma držím dietu a využila som, že sa mi ani moc nechutí a 2 kilá sú dolu. Tak sa majte, mám pred sebou kávičku aj pulmoranový čajík a budem Vás občas medzi prácou čítať.

via

damaxy to znamena ze sa nemam zatazovat,ani nagativne a ani pozitivne?ja som stastna ze teraz dokazem robit tie veci samozrejme,lebo v silnej depke a po atakoch som nedokazala sa ani zdvihnut,nieto este upratovat alebo ist medzi ludi,vsetkeho som sa bala,dokonca citat knizky a pozerat televizor.ked som cestovala vlakom ratala som minuty kedy uz vystupim,lebo raz som dostala v kupe atak a to bol horor.teraz som rada ked zvladnem navarit alebo ist do prace,pre mna je to ako keby niekto iny letel na mesiac.prajem dobru noc vsetkym,pa zajtra

damaxy

via práve na to ta chcem upozornit a aj moja otázka na Inku bola zamerná.Lebo v začiatku bud rada,ked môžeš ist sama ked môzeš jest ked môzeš veci,ktoré robime neuvedomujúc si robit aspon ako tak.Nechci vela.A aj Inka má poznatok,že bola na výlete všetko dobre dobre sa cítila a po pár dnoch bolo zle.Všetky emocie všetka zátaz duševná fyzika moze sposobit záchvat.Ja som isla asi po pol roku cvicit a tam mi prislo divný pocit nie zle,preto ti zdôraznujem opatrnost.A pohyb len v tom v čom máš istotu.