Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja zrovna zubami neškrípem ale ked som nervozna tak sa pristihnem že na jednej strane viac zatláčam zuby. No ani nie zatláčam ale mám tam vyššiu blombu a stále šúcham spodné a vrchné zuby o seba. Ked som v pohode tak si večer uvedomím že celý den som to nerobila. Niekedy to robím celý den a dokonca mna z toho bolia celé zuby a prechádza mi to až akoby k ušiam ako sa u nás hovori k pantom.
zubarka mi povedala, ze to moze suvisiet s tym vsetkym.
celkom dobre,konečne po dvoch týždňoch som sa dobre vyspala.A dobre mi padla aj včerajšia dovolenka.Mala som toho už dosť v robotke.Učím sa hovoriť NIE! Stačí keď na mňa kolegyňa hodí smutné psie oči a povie mi slniečko moje a ja blbá spravím kopec roboty za ňu.No už je toho fakt veľa.Som rada,že zvládam do fajrontu svoje veci vybaviť.Ak to nie je vyslovene akútne,počká to do zajra príp. popozajtra.
nemate tu niekto taky problem ze skripanie zubami?
Všetko si ale treba hovoriť v prítomnom čase. Ked sa to povie v budúcom tak sa to nesplní. Ja robím...nie ja budem
dakujem,Barunka,budem si to stale opakovat!!!ja verim,ze to zvladnem!!!Ty ako?
Takže Miksi,odo dneška než začneme riešiť nejaký problém, mali by sme si povedať: VEĎ TO ZVLÁDNEM! Ja to skúšam,síce iba od včera,ale hlavu hore a JA TO ZVLÁDNEM. A bodka.
Miksi ty to zvládneš, jasnééééé?!
ahojte babky,mne bolo prave oznamene,ze idem robit nejaku reklamu pre nejake vinka...a napoje...Drzte mi prsty,nech to dopadne co naj,bez panickych zachvatov,....pekny dnik
ahojte žienky.nestíham prečítať čo ste popísali včera.Bola som doma s chorým synom.Prečítala som iba aktuálnu stránku a to čo napísala Kačka a úplne sa s ňou stotožňujem.Via pochopíš mnohé veci.Aj keď tieto stavy sú zákerné.Ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré.Určite budeš mať úlne iný pohľad na svet,na život.Budeš si viac vážiť to čo máš.
Inak včera pri hraní sa s mojím synom som zaregitravala jednu srandovnú vec.Skladali sme hrady,nechala som ho samého.Nešlo mu to rozčuloval sa,kopal do nich.Hovorila som: to zvládneš,si šikovný,pôjde to!Samozrejme,že to zvládol,na druhýkrát ale zvládol.Aké ľahké!Ja počujem z toľkých strán TO ZVLÁDNEŠ!Mám vo svojom okolí toľko ľudí,na ktorých sa môžem spoľahnúť,tak som sa rozhodla,že je na čase so sebou niečo robiť.Tento víkend dámy idem sama vlakom do BA.Iba tak,možno pod stanicou existuje ešte Lacinka-kde robili vynikajúce palacinky.Ak to zvládnem a ja to zvládnem,pôjdem sa odmeniť nugetkovou palacinkou.držte mi palce
Možno aj masérka ku ktorej chodím bude niečo vedieť. Ona tiež dodáva energiu a oblokúva čakry. Energia vraj do nás vstupuje cez nohy a cez temeno hlavy. Ja som u nej bola teraz po roku a zasa som mala všetko zablokované. Ten úryvok máš z knihy Miluj svoj život? Ja s týmito knihami aj spávam. Neviem či je to výrokmi ktoré si denne hovoríme alebo čím. ale malý mal trocha problémy v škole a teraz si každý večer opakuje som zdravý, šikovný chalan v škole sa mi darí a učenie mi ľahko ide a on skutočne zo všetkých vstupných písomiek a dokonca aj z diktátu dostal jednotky. Síce je mu to smiešne ale vždy si to povie. Ked ich nedávam spať ale dáva ich manžel tak vždy počujem ako aj on dbá na to aby si to večer povedali. Je pravda, že naše myšlienky vlastne tvoria náš život a prítomnostou si vytvárame budúcnost. V jednej knihe som čítala taký text o zabudnutom dieťati. To bolo, že si máme ísť do minulosti pre svoje dieťatko a vziat ho do peknej prítomnosti. Mne sa to podarilo a navštevujem ho každý den. Bolo to taký zvláštny zážitok. SKúšali ste niekto niečo podobné?