Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

moje milé kamošky ahojte a pozetrám že múdro píšete a aj ja prispejem jednou múdrou radou treba hovorit pozitívne bez predpony ne skúste to a skúste to aj počúvat ako to znie,zo začiatku ked som začala prispievat som kazdý svoj príspevok opravovala aby som nič negatívne neposielala.Teraz sa uz to už pústam bez kontroly alebo nekontrolujem čo znie lepsie?A najme o sebe a svojich blízkych nehovorit n negatívach.všetko sa opakovaním zhmotnuje a privolá.Inka dakujem za postu fotka neni chlapi došli a aj za to z tej knihy.Ja terraz po ruke mám len zdravovedu,tak ak niečo najdem tiez prispejem lebo to sú mudre reci a pre nás dôležité.Idem dovarit obed a potom prídeeeem

inka

kacka,bolo to prvy krat pre mna take čudne,že som najprv rozmyšlala či je to vobec možne?mala som si predstavovať seba ako male dieťa a videla som len dieťa.male smutne dieťa.ale dobra sprava je že som sa už našla.

inka

ano je to to iste,ale ja chcem ešte vidieť dieťa mojich rodičov.ja som začala len tento tyždeň,a je to ťažke pre mna.dnes som bola na sedeni u psychol.a prave sme sa o tom rozpravali.kto ťa k tomu doviedol?ja som to dieťa najprv nepoznala aj ked som chcela.a ked natiahlo ruky,tak už som vedela kto to je.

kacka

ja pre to moje dieťa - teda vlastne pre sebe do detstva chodím už tri týždne a každý den v tom akoby sne objavím nový detail. Ako dlho to robíš?Aj k tebe to dieta na prvý raz vystrelo ruku? Ja sa už nevidím smutná ale vždy vídem z tých dverí už ako veselé dieťa. Na to pekné miesto kam vlastne na konci máš prísť som sa zo začiatku videla sama. Teraz tam vidím už aj deti a manžela všetko je také iné. Je to to isté čo robíš aj ty?

rasto

ja pridam len taku malu poznamku:
to o tych myslienkach je celkom dobre, ale ovela lepsie ako si nieco hovorit (zvladnem to, som v pohode...) je si to predstavovat, nase vnutro (podvedomie ci co) ovela lepsie rozumie obrazom ako slovam ci myslienkam.

inka

ste všetky na obede?damaxy nič sa mi nevratilo,tak dufam,že sa ti už dostali na tvoju adresu.aspon moje foto,ved som ti tam aj venovanie napisala:-)

inka

ten uryvok bol tiež z jej knihy,ale Laska sa rodi v tebe.kacka ona piše o tom stratenom dieťati a ja momentalne na tom pracujem po večeroch.je to fakt zvlaštne...

tish

no lebo ja skripem v noci a aj cez den podvedome zatinam zuby, chcem mi dat nejaku blbost, nasadu na noc na par mesiacov. ze antieroticku pomocku

barunka

škrípanie zubami mám za sebou.Keď som bola ešte školáčka na ZŠ mala som nosiť strojček.Nakoniec mi ho nedali(mám pol centimetrový predkus) nie je to vidieť.Iba som škrípala zubami,dovtedy kým som si ich postupne nevydrala.