Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

damaxy,zatial sa mi to nevratilo spať ani tie vtipy,tak neviem kde sa to moce.ked ti to do rana nepride,takto pošlem znova.no a tak som sa snažila najsť,niečo anozaj dobre.

damaxy

no to sú všetko prisilné zažitky a hlavne ked to mas len v sebe a nemôžeš s tým von všetkým,lebo vyrozprávanie sa vela pomáha.Takže to ti nepridalo teraz to všetko len dat do poriadku.

inka

citim sa velmi dobre,po prvom raze ,ma bolelo cele telo,ale tak prijemne,s vedomim,že je viac uvolnene,ja mam totiž to vela blokad na sebe,chodila som 3 mesiace u nas na rehabilitačne,ale uspech som nevidela.potom maš pocit takeho vnutorneho pokoja a nakoniec maš pocit ako ked maš dobite baterky,nemaš ten pocit totalneho vyčerpania a unavy,ta ako keby z teba opadla.no ale na druhej strane treba ratať aj s takymi vecami ako .ja som sa na tvari vyhadzala ako puberťačka,z pupka mi vytekala taka divna vodička a trochu som soplila.je to všetko pozitivne,nič nenormalne.je to ako normalna masaž,ale aj s kupelami celymi dokopy.aby som to zhrnula,ale neviem či po takom kratkom čase to možem ešte hodnotiť.je to proste super.

via

inka o tom dychani si to vyhladam,dakujem,urcite vyskusam.damaxy v druhy tyzden mojej liecby sa mi zabil kamarat na aute,na pohreb som nezvladla ist tak som sa tomu vyhla.ale zakazdym ked som videla jeho priatelku,alebo rodinu bolo mi hrozne,tak som vsetkymi silami bojovala aby ma to nezlozilo.bohuzial par dni nato mi umrela babicka,a tomu pohrebu som sa vyhnzt nemohla.cely cas som bola napäta a bala sa ataku paniky.nejak som to prezila,a povedala som si ked som prezila toto prezijem uz vsetko.ten tyzden som bola na uplnom dne,a to som este pred vsetkymi skryvala svoj zdr.stav-dodnes nevedia.potom som mavala nocne mory,a take depky ze az som myslela ze to je moj koniec.vsetko to prislo tak naraz.preto verim z najhorsieho som vonku.

damaxy

via neviem v akom si rozpoložení len chcem povedat,že vela nových podnetov a nejakých radostí a smútkov môze vyvolat zachvat.takze aj toto si tried a opatrne a trochu trpezlivosti a bude dobre.

inka

via,mne na ukludnenie najviac pomaha dychanie,včera som o nom pisala,pozri stranky dozadu.po 5 min,budeš naozaj uvolnena,chce to len cvik a nahlas vyslovovať hlasky .ked to nenajdeš tak ti to napišem.

damaxy

via,ja už teraz ako sa liečim na šž nemám studenénohy vtedy pravidelne a ja som brala zoloft a asentra.Pýtaj si aj nieco na uvolnenie,neviem co je vhodné k tomu cip...a to ti pomoze prekonat tieto nepríjemnosti.Vzdy by si si to nosila a uz len vedomie,že si môžeš vziat ta dokaze ukludnit.V tomto období potrebujem rôzne brličky.Na to sú tak nech pomáhajú nezabúdaj na odpocinok,a ziadne rozrušovanie,pohreby apod dušičky.ja doteraz nechodím ani na pohreby ani na cintoríny.Mohlo by ma to rozrušit ja sa chránim a naučila som aj našich rešpektovat to.A pokoj.Takze zatial skús aj vonkajsie veci takto triedit.