Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
via,ja som tam ešte len začala chodiť,dnes som bola druhy krat.nie je to nič zvlaštne,je to ale velmi učinne.Je to liečenie energiou,ja som zatial bola na masaži a prikladanim ruk pracuje terapeut s energiou.asi bude lepšie aby si si niečo prečitala o tom na nete.aby som ťa nezavadzala ,tiež o tom vela neviem,ale poznam ludi ako im to pomohlo.
nespim,ja som hladala najlepšiu moju fotku,ja ti človeče nemam sama fotku,no ešte neaku pošlem taku normalnu tuto som moc nastrojena,ale mam aj taku cica nežer,tam sa viacej podobame
damaxy,inka dakujem pekne hned sa mi ulavilo,ja mam presne ten pocit ze sa mi to vsetko vracia a citim sa ako keby som stala na zaciatku.ale damaxy ako si opisovala ze si mala pocit ze ti zacina atak a potom ako by to preslo mavam aj ja.ale bohuzial predvcerom som to nezvladla.damaxy brala si niekedy aj lieky s citalopramom?citalec napr.ja beriem tieto,pocula som vela o tom xanaxe,je to na ukludnenie?ucinkuje to hned?ja bohuzial nemam ziadne tabletky na ukludnenie,rada by som to zvladla aj bez nich.inka co si myslela tym ze si chodila na reiky-co to je,nejaka terapia?
No Inuska ak už spíš veru len zajtra si ho prečítaš tak tak,joj a ak si zvedavá tak ta to môze mrziet a ja si myslím že si,lebo aj ja som
tak uz som ti napísala mail
posli,ja ti tiez poslem ale to musia decka lebo ja to neviem
no pošlem ti fotku chceš ?dobre sa zasmeješ.
Napisem ti mail k tomu a ako vyzerás ja si myslim ze podobne ako petra polnisová,ale si chudsia a más svetlejsie vlasy nejaky odtien zlato svetlý a modré oci?
dobre tak sa dohodneme kedy,len mi musiš povedať kedy sa mam začať objednavať aby som to stihla na ten april.
Najprv k LB ja sa objednávam