Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

dobry vecer,babky!Zvladla som to!Dakujem vam pekne za pomoc!!!!
Prajem sladke snicky....Zajtra pokracujem zas,ale to sa snad este ozvem!!!Papa

damaxy

inka ja sa bojím,že mi tú tvoju fotku niekto ukradol lebo nemám nič v schránke.To je hrôza,čo to sa robí na tomto svete

jolanka

Ahojte dievcata,ako sa mavate nechce sa mi to citat cele,nacitala som sa az az.Dnes som mala skusku s psychiatrie a mam ju,takze sa vam mozem pokojne venovat.Moj stav sa zlepsuje bola bez paniky,i ked trema bola a velka.

inka

moc som sa rozpisala,ale neda mi ešte barunka je pravda,že maš žiť v pritomnosti,ale ak maš neaky problem,nemôžeš ho ignorovať,treba zistiť prečo tam je,zbytočne budeme svoje problemy tlmiť liekmi,zostava to v nas a znova to niekedyvybuchne,musime sa jednoducho naučiť,ak sme už raz tak citlive,hodnotiť veci,nemať z nich vyčitky,nelutovať sa a vedieť odpušťať,preto sa obzeraš do detsva,aby si zistila,kedy si sa to naučila a prečo si zrazu na to zabudla.je tam naozaj pisane že deti si vyberaju komu sa narodia a pretosa ja chcem dostať až k mojim rodičom ako k deťom,viem že to nemali lahke v svojom detsve a starych rodičov už nemam,tak sa ich nemôžem jednoducho spytať aky boli onia ich rodičia.ale aby sme sa do toho my laici nezamotali viac ako treba,radšej si o tom barunka prečitaj.naozaj sa nemusiš ničoho bať,dokonca možno ti bude ako mne,že ti odlahne a možno najdeš to čo hladaš a budeš prekvapena,že si si myslela,že problem bol niekde alebo v niekom inom.vždy je v nas.

inka

barunka ja som to našla v knihe Laska sa rodi v tebe,ale možno to najsť aj v inych knihach.je to normalny pochod pschologa pri analyze teba samej.ja som tiež nemala pocit,že by som mala zle detsvo a predsa som tam našlaniečo čo mi pomohlo aby som pochopila prečo sa mi stalo to čosa mi stalo teraz.ja som sa presne dnes pytala doktora,že či je normalne že sa tak rypem v sebe,on mi odpovedal,že nie že je to normalne ono je to dokonca čas viťazstva,že sa dokažem do seba pozerať a hlavne hodnotiť veci.a kacka chcem aj tebe povedať,že ja som velmi dlho vahala či na reiky isť a u nas ich je kopec čo maju porobene rozne stupne,ale ja by som takym nešla.moja sestra ma dokonca druhy skončeny,aleludia si robia tieto stupne hlavne kvoli sebe,teda mali by.aždobry učitel s dlhoročnymi skusenosťami môže pomocť nam.je to moj nazor a nechcem aby si mysleli ti čo maju neaky stupen ukončeny,že im neverim,ja jednoducho viem,že nemaju tolko skusenosti,ani ja som nezačala účtovať po ukončeni kurzu bez omylu a sama.je to tvoja volba a ked niekomu odovzdavaš svoju dôveru,musiš sa na to citiť.keby som ju mala na začiatku,nemusela som byť tam kde som.všetko chce svoj čas.

damaxy

barunka asi to treba chápat tak,že niekde za nami nastal problém.treba ho nájst a rozumom rozobrat a uzavriet.Ja osobne som nabalila problémy az počas manželstva a odbdobie predtým ma len posilnilo,takže ja som sa vracala do čias ked mi bolo fajn,spominala som si čo som robila,čo ma tešilo.Potom som došla k obdobiu,ked sa začalo vžívala som sa do pocitov aj druhej strany do mna a podarilo sa mi veci roztriedit,znemit postoje a vyberat si čo urobím,a ako sa budem správat.Teraz sa mi to lahko hovorí,ale som rada,že som dosla k poznaniu.