Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

asi tak som to myslela tisch,moj muž ked odišiel niekam na služobku ja som bola uplne hotova,druhe baby sa tešili,a ja som bola ako keby ma opustil,to nie je že ti je smutno,ja som sa citila bezradne.smutno je normalne.toto nie je normalne.ale už sa učim,nie žiť bez neho ale mať aj taky svoj svet,vedieť sa na seba spolahnuť a nie sa len hnevať ked so mnou nesuhlasi,alebo ma na všetko svoj nazor.mam ho aj ja a viem si ho povedať aj ked s nim väčšinou nesuhlasi.

tish

ahojte inka, barunka, je dolezite spoliehat sa sama na seba aj ked tazke, naucit sa to da. a teraz ked byvam sama dalekood rodiny je to pre mna nevyhnutnost, co si neurobim, to nemam. asi tak.

inka

ved to je to barunka,že je to ťažke.my stale spolu komunikujeme,ale niekedy mam pocit,že každy o niečom inom.on berie všetko vážne,zodpovedne alebo uplne volne.nič medzi tym,on ma na všetko neaky vzorec čičo.pred tym ma to viedlo,teraz ma to brzdi a nuti rozmyšlať.neako som sa zobudila.a maš aj v tom pravdu,že my sme v inom štadiu.ale preto som ti to napisala,lebo som si spomenula ake to bolo ked sme mali deti male.všetko bolo take spontanne.a priliš sme si nato zvykli.no ale to je len moj nazor a moj pribeh.moja mama žije už bohužial sama a ked sa na nu pozeram,ja neviem či by som to zvladla.ja viem,že sa nato neda nikdy pripraviť,ale to je už zase o inom,nebudem to teraz rozoberať.

barunka

inka vy s manželom ste už niekde inde.V inej fáze života.Držím sa jednej veci.Neprestať spolu komunikovať.každý deň po práci máme taký rituál,vypijeme si spolu kávu alebo čaj a preberáme čo nové.Aj keď pracujeme v jednej firme,skoro sa nevidíme.Takže rozprávať sa, vedieť sa spolu zasmiať.Moji rodičia keď sú teraz sami a vonku je kosa jednoducho hrajú karty alebo čítajú.Majú psa,o ktorého sa starajú ako o člena rodiny.Teraz robia to na čo nebol čas,keď sme s bratom boli ešte doma.

inka

ahojte,barunka moj muž sa sprava podobne,ale nezmenil tym,že som ja už dalej nevladala.že je mojou oporou,to je pre mna to najhoršie,lebo sa neviem oprieť sama oseba.vždy som sa spoliehala doslova a do pismena na neho a on zase na mne.tak som myslela že ma fungovať manželsky život,všetko všetci spolu.NO,ale zrazu ani neviem kedy,deti vyrastli,odišli z domu a my sme zostali s našim psom sami v dome.my mame kopec spoločnych zalub ale akosi sa teraz nemôžeme stretnuť.a zrazu neviem ako a čo mam robiť ked som sama.ja som sa na neho vlastne vždy mohla spolahnuť a zabudla som sa spoliehať na seba.

barunka

dobré ránko! Aj keď tu asi ešte nikto nie je chcela by som niečo pridať k príspevku od Damaxy. Je veľká pravda,že život pred manželstvom je oveľa jednoduchší.Manžestvo,bývanie u rodičov,narodenie dieťaťa=zodpovednosť to sakra človeka zmení.
U psychologičky som sa vždy ľutovala,obviňovala,proste som sa cítila ako totálny slaboch.Ona však poukázala aj na inú vec.Na manželstvo.Môj manžel je veľmi rázny a sebavedomí.Všetko vie lepšie ako ja.Opravuje po mne veci.Ako napr: hodiny v kuchyni zavesil o 3cm vyššie ako ja.V hádkach nemám šancu.A čo sa týka výchovy nášho syna ani nehovorím.Nikto mi predsa nedal návod ako vychovávať dieťa.Tak sa snažím ako najlepšie viem.Po dochode od lekárky som nebola schopná mu niečo povedať,pretože som bola mimo z toho,že ešte aj manželstvo mám nanič.Keď som všetko neskôr vyklopila,sedel tri hodiny na balkóne.Zabralo to,že som poukázala na to ako sa chová.Aj ja sa snažím.Viac sa rozprávame,sme viac spolu,spolu vymýšľame výlety pre syna.Ak mám strach z nejakej akcie ide vždy a všade so mnou.Je pre mňa oporou,čo dodať.
To,že som pred rokom skolabovala nebolo len tak.Zrejme to tak malo byť.Aby sme pochopili o čom život je.

via

ahojte,vidim ze vsetci uz buvkate,ja ako vzdy nie pokial nezoberiem tabletku na spanie,trochu som vas pocitala,dakujem za povzbudenie.chcela by som reagovat,na to co pisal Tish-o tom zatinani zubov,ja zatinam tiez velmi zuby niekedy si to ani neuvedomujem az kym ma nezacnu boliet,skripat sice neskripem,ale ked som napäta alebo nervozna skrknem zubami o seba,tak samo od seba.nemozem to ovplyvnit.samozrejme pred PP som to nemavala,ale samo to odoznie,to su nervy.tak sa dobre vybuvajte,ja idem vziat tabletku aby som sa mohla k vam pridat.