Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

kacka a tá pani učitelka,kedze vedela ze si bola v nemocnici,vedela aj to ze ju pochopís a teda ze to čo si vyleje zo srdiecka sa nezneužije a podla mna fakt jej svietilo svetielko a zrazu si prisla ty a ulavilo sa jej.Ved to vieme kto to neprezil nepochopí,čo sa deje s nami

damaxy

dobrý den všetkým ja som bola na prechádzke so psom,tak je príjemne teplo a hory na dlani,predtym som bola na ranajkách u sestry,navarené je odvčera,no mala som iný plán na dnes dopoludnia ale toto riesenia bolo lepšie a teraz ze si počítam.Coraz viac sa mi páčia tie rozhovory,ktoré sa tu vedú lebo naozaj dávame aj nejaké rozbor ci riešenie ci hladanie svojich trápení.

mama36

no to poznám,tiež poviem 3- krat a nič,potom zakričím a odrazu všetci-mamina musíš tak kričať,a urobia čo mali predtým.

kacka

Nechcem si fandiť, ale myslím si že ako rodina fungujeme dobre aj čosa týka vzťahu.Tie deti to skutočne vnímajú ako píše Rasto. Minulý rok bol starší syn chorý, tak sme ho dali na týžden k rodičom, aby to ten mladší nedostal. Naši byvajú kúsok od nás takže sme za ním niekolko krát za den chodili. Ked po týždni prišiel dom sadol si na sedačku a hovorí: Konečne som v klude! Vtedy som si uvedomila, že chudátko moje nechala som ho u naších a tam je stále krik. Sám potom povedal, že babká stále za niečo nadáva, že oni si nedokážu povedať nič pekne. Prišlo mi to lúto, že 10 ročné decko dokáže tak citlivo vnímať tie rozdiely v rodinách. Nehovorím, že ja na nich nekričím. To by asi naštvalo každého ked mu 3 krát poviem choď do kúpelne a on vždy odpovie už idem a stále nič. Tak potom som nutená treba aj zakričať.

hviezdička

rasťo často ťa tu čítam a máš moje sympatie.Ak to nieje tajné koľko máš rokov,a odkiaľ si?stačí region.viem že máš vš a si ženáč,ale máš aj detičky?

rasto

ak tam maju neporiadok, tak to je prirodzene, nie? ved chlapci (aj chlapi) su bordelari.
dolezitejsie ale je, aby videli, ako sa voci sebe spravate s manzelom. podla toho si formuju svoju predstavu.

kacka

Synov mám dvoch a niekedy je to tiež problém ich k niečomu donútiť. Snažím sa ako najlepšie viem, a niekedy si skutočne poviem, že rezignujem, že do ich izby nevstúpim, nech sa tam deje čokolvek a nech to tam vyzerá akokoľvek. Možno ked budú starší.

rasto

to neviem moc posudit, ale kazdopadne je nas takych stale viac.
a stale je dost zien, ktorym taky muzovi odovzdany zivot vyhovuje.
imho velmi dolezite je, co matky naucia svojich synov

rasto

ked si zena muza nauci, ze on nemusi nic robit, tak potom to ma tazke.
aj moja zena skusala na mna nejake finty typu ze mi bude varit a pod. tak som jej vysvetlil, ze ked sa jej chce, moze varit, ale preboha nech to nebere ako povinnost, je predsa mojou ulohou si zabezpecit jedlo, nie jej.