Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
rasto to si velmi mudro napisal!mne o tom raz hovorila taka staršia kamaratka,ale ja som si vtedy myslela,že mna sa to netyka.
inka, snazite sa, to je vidno. ved preto vam aj radim.
ale treba sa ucit aj na cudzich chybach, je to potom rychlejsie.
moj osobny nazor je, ze ked sa zena moc podriaduje, automaticky to vyvola u muza nadradenost.
Rasto ty si ženatý, hovoríš z vlastnej skúsenosti? Ja osobne mám takého perfektného manžela, že preto som doteraz k problémom o manželoch neprispievala. Ale je dobré ked manžel chápe problémy aj nás a vie nám pomôcť, či už v domácnosti alebo s problémami.
rasto,mám syna,ktorý je verná kópia svojho otca, čo sa výzoru týka.Bohužiaľ má povahu moju. má štyri roky a je to pesimista ako hrom.Ak mu niečo nedoprajeme,povie: sklamali ste ma! a zavrie sa na hodinu do izby.Fakt ma niekedy zaráža.Myslím,že sa nabudúce poradím so psychologičkou.Necchem,aby bol precitlivelý ako ja.
rasto snažime sa,ale vieš ako to byva,každy sa uči len na vlastnych chybach.hovori sa: život ťa nauči a on nas naozaj uči.
ČO sa týka tých ludí, ktorých stretáme, tak skutočne stetáme len takých aký sme mi. V nemocnici som bolana izbe s mladou 22 ročnou kočkou. mala anorexiu, bulimiu a depresiu. Beho 2 mesiacov bola druhý raz v nemocnici. Ona sa ani nesnažila niečo zmeniť. Ona len čakala že jej dajú tabletku a všetko sa zmení. Nesnažila sa zmeniť svoje zmýšlanie a ona vlastne podla jej povahy skutočne stretala seberovných ludí. No neviem či seberovných ale takých dosť zlých .Jedného priatela malaktorý ju zbil ked nechcela mat sex, druhý sa jej vyhrážal že ju zabije a zakope. Takže ako sa chováme mi takých ludí pritahujeme. Čo sa týka tých kníh patrí to do skupiny ezoterika. V tomto oddelení to hladaj. Keby si to nenašla ja si ich objednávam cez internet v Martine. Pošlú ti do na dobierku,poštovne 69 Sk. Ked si objednáš viac kníh ale nemajú všetky na sklade a budú ti ich posielať po jednej tak to poštovné zaplatíš len raz. stránka je www.martinus.sk, info@martinus.sk
veď to.Je to hrozne fajn,že ste tu.Jeden čas mi môj muž zatrhol navštevovať túto stránku,lebo mi bývalo často zle a on myslel,že si beriem vaše problémy n svoje plecia.Opak je však pravdou,keď viem,že v tom nie som sama samučká je to o trošku ľahšie.Manželovi som vysvetlila,že som dospelá osôbka a viem čo robím.Najlepšie na tom je,že každá pridá niečo nové svoju skúsenosť, či už dobrú alebo horšiu.
baby, naucte to aj svoje dcery, ze sa nemaju uplne rozdavat a vobec nemysliet na seba. a naucte svojich synov, ze zena ma aj svoj zivot a nemusi sa len o svojho manzela starat a dat mu vzdy za pravdu.
budu to mat v buducnosti lahsie
no tak sme sa tu rozobrali a teraz mi povedzte,čo budete dnes variť.mne už neako dochadzaju napady.
kačka, rada čítam tvoje príspevky.Idem dnes do BA.Prvé čo bude,navštívim jedno veľké kníhkupectvo a kúpim si(snáď budú mať) niektorú z kníh,ktoré tu dokola omielame.