Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

to maš sice pravdu,že lepšie parkil ako pp,ale mna pred tym tak boleli klby ako som schudla tak bolesti prestali,a môžem povedať to tiež bolo dosť neprijemne.

inka

fotky pojdu ale nemam tu teraz synatora,išiel na koncert.dnes je u nas zase kultura po dlhom čase.no ale našla som na mailoch jednu čo sme posielali po rodine,nemyslim si že je ma tam normalne vidieťa je tam aj moja dcera,tak dufam,že tato prejde,to by nemal byť taky velky subor.maš to na zozname.a už mi napiš že ju maš.

damaxy

a aj moja dobrá dcéra ked začnem hovorit o chudnutí mi povie maminka tebe by nepasovalo byt chudá,no nie som tučná a viem sa aj tak obliect,že mi aj vlastná sestra povedala ty si schudla.A vôbec nie.

damaxy

a nemala si si kupit inú vahu ja ked chcem mat menej važim sa u sestry,ale ja si robim z toho prd,lebo sa opýtam ci je lepsia PP alebo kilo navyše a ako deti vravia nie moje mama,ved ty si vydatá.No vážne aj som pribrala trochu no ked odburam sladkosti a trochu viac pohybu a viac pitia dako schudnem jeden tri kila to je také normalne hore dole

inka

tak ty si pozerala chudnutie.damaxy ja som dnes rano skoro skoprnela,chcela som si obliecť take stare menžestraky,nemala som ich od jari na sebe.ja som si ich ledva zapla,vybehla som na vahu,samozrejme,že som pred tym behla na vecko,vyzliekla čo sa dalo,a ja som ti tri kila pribrala.no tak som sa ti naštvala že som si kupila cely pakel malych kokosovych tyčiniek,všetky som ich po ceste zjedla a povedala si že konec sladkosťam,nervy som si už obalila a ide sa zase cvičiť nielen na chrbticu ale hlavne na brucho.strašne som sa rozjedla čokoladami.teraz mam pocit,že ich stale potrebujem

damaxy

ja som bola odohnatá od PC a teraz som tu pozerala som trochu super telo a neviem kto vypadol lebo dali titulky a neviem ako to tam funguje

inka

gina mna osobne teši že sme ti hociakym sposobom pomohli,ja si myslim že každej žene padne vhod si pokecať a možno to,že je toto skor taky anonymny pokec,aj ked ja mam dojem,že sa tu už do detailu pozname,je jednou z vyhod.ako vidiš každe sme z ineho konca našej krajiny a predsa nas vela veci spaja.dodavame si silu fakt aj v tych peknych aj v tych ťažkych chvilach.v takychto chvilach dakujem mudrym hlavičkam čo vymesleli tak dokonaly system debatovania ako je internet.