Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

rasto

tazko radit, mam malo informacii, ale napadaju ma tieto moznosti:
1.mozno si mu predtym dala najavo, ze sa ti nepaci, ze niekam chodi a aj ked uz to tak nie je, zostalo mu to.
2.alebo ma v hlave taku vseobecnu predstavu, ze zena sa hneva, ked muz odchadza, a kona podla nej. ako iste vies, ludia casto nevnimaju realitu, len si ju konstruuju podla svojich predstav.
3. mozno ma dojem, ze je ti lahostajny, tak skusa, ako budes reagovat, ked odide

inka

ja viem,že od prirody su muži manipulatori,ale na čom vam potom zaleži najviac.ak hovorime o vzťahu v manželstve?vieš moj muž si mysli,že by som chcela ja s nim manipulovať,že mi vadi ked ide s priatelmi niekde a ja sedim doma,že mu nedavam priestor ale nieje to tak,ja si myslim,že on chce aby to tak bolo.možno sa len zle vyjadrujem ak on povie,že niekam ide a ja odpoviem,neva ved ja prave idem do telocvične,on sa ma hned spyta a prečo sa hnevam a odchadzam preč,ja tam chodim pravidelne a on si ani nezapamatal za 2 roky v ktory den ale predpoklada,že sa mam hnevať.to to mi ešte vysvetli z hladiska mužskeho chapanie,lebo ja tomu nerozumiem,nastavaju zbytočne problemy,ktore neviem presne pomenovať.

rasto

dokonaly vobec nie som, ale snazim sa o to.
s uzkostou problem nemam, dokonca som este pred par dnami ani nevedel, ze existuje taka vec ako pp, ale tak nejak som sa sem zapojil (mam teraz v robote trochu volna a tak pisem)
inak som z ba a mam 29, deti zatial nemam, ale chystam sa.

moj nazor, preco zenam vyhovuje taka podriadenost? jednak starostlivost o deti vyzaduje uprednostnovanie inych zaujmov pred svojimi, to bude taka zakladna tendencia. a potom muzi boli v historii dost agresivni a nasilni, takze ina moznost ani moc nebola, a to este trochu pretrvava, zeny si zvykli.
muzi su viac egoisti a az tak im nezalezi na vztahoch, to im dava v tomto trochu "vyhodu", lahsie vas zmanipuluju.

inka

chcem sa vas baby spytať niečo.pred niekolkymi rokmi som začala prispievať do rôznych dobročinnych spolkov,pre chore deti,pre umelcov malujucich ustamia nohami a pod.je to v poriadku a robi ma to šťastnou,že môžem niekomu pomocť ale zda sa mi že ich neako stale pribuda a že to viaceri priam zneuživaju.teraz napr.asi pred 2 tyždňami mi zase začali chodiťrozne pozdravy a šeky ale namiesto 50 a 100,-sk chcu 350,-a 500,-sk-ja viem že je to moja vec,ked im dam,tak im dam,ale aky mate nazor na to,da sa to zneuživať,alebo je neaky iny sposob ako im pomocť a byť spravodlivy?

inka

rasto,chcela by som ešte vedieť tvoj nazor prečo si mysliš,že ženam vyhovuje ked sa uplne odovzdaju svojim manželom a robia čo im na očiach vidia.myslim že ja k nim nepatrim,ale aj tak ma to zaujima,ako od chlapa a vobec od teba,lebo maš take zdrave vnimanie na sveta na spolunaživanie dvoch ludi.

inka

damaxy, ty maš taky krasny deň dnes aj ja som bola teraz so psom vonku a kupila som si čokoladky a všetky som ich spapkala a teraz ma boli bruško.

inka

rasťo mam len dojem že si dokonaly alebo si?myslim v postoji k ženam,aj tvoja manželka sa sprava k tebe tak spravodlivo?
no toto by ma velmi zaujimalo.Ja som pred tym ako som mala problem s pp ani nevedela že taketo stranky existuju,vlastne ma to nezaujimalo.mam niekde utkvene,že sem chodia ludia,ktori maju problemy určite,alebo ich prekonali a chcu teraz pomahať ludom,ktori to potrebuju.ty mi nepripadaš ako človek,ktori ma problemy s uzkosťou,alebo sa mylim?alebo o tom nechceš pisať?