Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

Tak utekaj utekaj!!!Prijemnu zabavu pri presadzani prajem,ja uz tiez pomalicky musim utekat,vlasy musim este upravit..a padam!

inka

mam na plane presadzať chryzanteny do kvetinačov.mam ich tak pekne v rade pri skleniku a chcem si ich dať do kvetinačov na schody a pripraviť na cintoriny.mam alemalo velkych kvetinačov,tak idem pozrieť do mesta niečo aby som sa zajtra s tym nezdržovala.

miksinka

jeeeej,tak to mas peknee!Aj ja take rada!ja uz sa tesim na vianoce,to budu hody!
mne bolo vecer tak zle,lebo som sa prezrala!Musim si davat pozor,lebo to s jedlom prehanam!Co budes robkat na vikend?

inka

veru pracujem,ale už mam taku oddychovku.teraz pri tom skor rozmyšlam už o vikende a o vareni.vieš dnes pridu detičky hladne domov a tak im treba niečo prichystať,nech vedia že sa vratili do tepleho domova.

inka

čauko miksinka,všetko je fajn,len keby taka zima nebola ešte.aspon ten vetrisko by mohol prestať.a držim palce nech sa ti v robotke dari!

miksinka

nestiham!co tolko vela pisete?Tish mam sa fajn!Idem zas do prace,tak mi drzte palce!!!
INac co noveho???Inka a barunka ok??

kacka

Kamarátka si manžela naučila tak, že ked počula buchnúť dvere, už mal na stole večeru, kávu. Potom si lahol k televízoru a nemusel nič robiť. Samozrejme aj byvali u jej rodičov. Nakoniec si našiel druhú a už sú aj rozvedený. Vždy som jej to hovoríla, aby mu to tak nechystala. On sa mal až moc dobre. Z mojej skúsenosti tí čo bývajú sami a sú obaja pracujúci tak sa musí aj ten manžel zapojiť do chodu domácnosti a pomáhať vtedy to funguje. Mám takých troch kamarátov, a sú z nich perfektní otcovia a manželia. Kamarátka dopadla hrozne a švagrová tiež žije u rodičov a jej manžel nevie dať deti ani spať ani malú dať na nočník.