Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tak utekaj utekaj!!!Prijemnu zabavu pri presadzani prajem,ja uz tiez pomalicky musim utekat,vlasy musim este upravit..a padam!
a musim isť aj nakupiť,lebo fakt neviem čo mam z tohto tu navariť.tak sa s vami na chvilu rozlučim.
mam na plane presadzať chryzanteny do kvetinačov.mam ich tak pekne v rade pri skleniku a chcem si ich dať do kvetinačov na schody a pripraviť na cintoriny.mam alemalo velkych kvetinačov,tak idem pozrieť do mesta niečo aby som sa zajtra s tym nezdržovala.
jeeeej,tak to mas peknee!Aj ja take rada!ja uz sa tesim na vianoce,to budu hody!
mne bolo vecer tak zle,lebo som sa prezrala!Musim si davat pozor,lebo to s jedlom prehanam!Co budes robkat na vikend?
veru pracujem,ale už mam taku oddychovku.teraz pri tom skor rozmyšlam už o vikende a o vareni.vieš dnes pridu detičky hladne domov a tak im treba niečo prichystať,nech vedia že sa vratili do tepleho domova.
Dakujem,inka!My tu mame fajne teplo,uz vcera mal padat dazd, a nic!TAk dufam ze dnes nebude!!!PRacujes?
čauko miksinka,všetko je fajn,len keby taka zima nebola ešte.aspon ten vetrisko by mohol prestať.a držim palce nech sa ti v robotke dari!
nestiham!co tolko vela pisete?Tish mam sa fajn!Idem zas do prace,tak mi drzte palce!!!
INac co noveho???Inka a barunka ok??
Kamarátka si manžela naučila tak, že ked počula buchnúť dvere, už mal na stole večeru, kávu. Potom si lahol k televízoru a nemusel nič robiť. Samozrejme aj byvali u jej rodičov. Nakoniec si našiel druhú a už sú aj rozvedený. Vždy som jej to hovoríla, aby mu to tak nechystala. On sa mal až moc dobre. Z mojej skúsenosti tí čo bývajú sami a sú obaja pracujúci tak sa musí aj ten manžel zapojiť do chodu domácnosti a pomáhať vtedy to funguje. Mám takých troch kamarátov, a sú z nich perfektní otcovia a manželia. Kamarátka dopadla hrozne a švagrová tiež žije u rodičov a jej manžel nevie dať deti ani spať ani malú dať na nočník.
rasto poznaš to porekadlo:Mudry sa uči na cudzich chybach,hlupy na vlastnych!