Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

gina

zdravim vas vsetkych.Uz nejaky ten tyzden sledujem vasu rubriku a som rada ze tu pisu take skvele baby.Viete si dat navzajom silu a aj v tych tazsich obdobiach sa podporit.Kedze som skor nedovercivy typ musela som aj tak zareagovat pretoze mi vase nazory musim sa priznat velmi pomohli v mojich problemoch...

inka

rasto,myslela som to tak,že mi chybal pohlad chlapa na moj problem a ja sa rozpravam o tom len s babami a tie všetky rozmyšlaju rovnako.ved sme z jednej planety,dobre mi padol tvoj nazor a ver že si sa trafil a rozpravať mu o tom nebudem,lebo to viem na 100 pero,že by mu to vadilo.

rasto

inka, ako to myslis, kde som bol doteraz?
na tu otazku som neodpovedal kvoli jej vseobecnosti.
porozpravaj sa s nim o tom, povedz mu ze si zmenila nazor a tak, ze to chapes, a vies ze to je normalne, proste chod priamo na vec, ale udrzuj si rovnocennu poziciu, ziadne podliezanie a vycitky.

a hlavne mu nehovor, ze tieto veci rozoberas na nete, mohlo by mu to vadit.

ahojte vsetci, odchadzam domov, pekny vikend a inka drzim palce a napis, jak ste dopadli. a hlavne ver sama sebe, ja ti sice radim, ale mozno som sa vobec netrafil.

inka

rasťo kde si bol doteraz?tak si mi to pekne vysvetlil,sice si neodpovedal na prvu otazku,ale neva.si taktik.dobre ak by som uznala že to bolo podla bodu 1/,čo teraz s tym ako mu vysvetliť,že som už pochopila,že ma mať svoj priestor a že mi to nevadi.mam to nechať tak a časom si na to zvykne alebo mu to treba vysvetliť neako inak?vieš on to potom rozobera ked sme s priatelmi vonku ako moju taktiku voči nemu a ja citim krivdu,ked viem že to tak nie je.a nie je to len toto,aby sme tu zase neriešili jeden pripad,toho je viac ale podstata je možno jedna.