Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no kde si ty?najskor so psom,že?
čauko damaxy,bola som pre deti k vlaku,na angline a so psom vonku ale už som doma.
inka si tu?????
zdravim vas vsetkych.Uz nejaky ten tyzden sledujem vasu rubriku a som rada ze tu pisu take skvele baby.Viete si dat navzajom silu a aj v tych tazsich obdobiach sa podporit.Kedze som skor nedovercivy typ musela som aj tak zareagovat pretoze mi vase nazory musim sa priznat velmi pomohli v mojich problemoch...
a maj sa krasne,pekny vikend!
rasto,myslela som to tak,že mi chybal pohlad chlapa na moj problem a ja sa rozpravam o tom len s babami a tie všetky rozmyšlaju rovnako.ved sme z jednej planety,dobre mi padol tvoj nazor a ver že si sa trafil a rozpravať mu o tom nebudem,lebo to viem na 100 pero,že by mu to vadilo.
inka, ako to myslis, kde som bol doteraz?
na tu otazku som neodpovedal kvoli jej vseobecnosti.
porozpravaj sa s nim o tom, povedz mu ze si zmenila nazor a tak, ze to chapes, a vies ze to je normalne, proste chod priamo na vec, ale udrzuj si rovnocennu poziciu, ziadne podliezanie a vycitky.
a hlavne mu nehovor, ze tieto veci rozoberas na nete, mohlo by mu to vadit.
ahojte vsetci, odchadzam domov, pekny vikend a inka drzim palce a napis, jak ste dopadli. a hlavne ver sama sebe, ja ti sice radim, ale mozno som sa vobec netrafil.
kacka krasny vikend !
rasťo kde si bol doteraz?tak si mi to pekne vysvetlil,sice si neodpovedal na prvu otazku,ale neva.si taktik.dobre ak by som uznala že to bolo podla bodu 1/,čo teraz s tym ako mu vysvetliť,že som už pochopila,že ma mať svoj priestor a že mi to nevadi.mam to nechať tak a časom si na to zvykne alebo mu to treba vysvetliť neako inak?vieš on to potom rozobera ked sme s priatelmi vonku ako moju taktiku voči nemu a ja citim krivdu,ked viem že to tak nie je.a nie je to len toto,aby sme tu zase neriešili jeden pripad,toho je viac ale podstata je možno jedna.
Všetkým prajem pekný víkend a načerpajte na pondelok nové sily.