Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
barunka,nejde o to nadavať na niekoho,ani ja nenadavam na vojho manžela.ide len o to pochopiť prečo všetko je tak ako je.Ako hovori kacka,ja som si tiež brala len všetko negativne a to je ta chyba.ja som niekedy nevedela zaspať po rozhovore s uplne cudzim človekom,ktorri mal neake problemy.všetko sa to na mna lepilo ako na repič.to dobre niekam unikalo.mna to uplne žmykalo.kacka asi čitame rovnake knihy.Ja som včera prave čitala,že stretavame len takych ludi aki sme my sami a akych stretavať chceme.konec koncov aj tu sme sa nestretli nahodou.
ahoj miksi, piatocek takze aspon nieco. a ty ako sa mas?
ahoj babky!Ako mate?
tu sebauctu tiez hladam a nejako ju neviem najst aaaach:(
S tým som mala veľký problém. Ja som vždy druhým dávalo to dobro a ja som na seba z druhých brala to negatívne. takto mi to vysvetlili. Ja som nemala k sebe žiadku sebaúctu, teraz sa už venujem aj sebe a viem že som.
kacka a tiez mu dame aj nieco zo seba. len sa netreba rozdavat uplne, som okrem ineho zistila...
Každého koho stretneme, stretneme preto, že to tak má byť, z každého si niečo zoberieme aj ked si to neuvedomujeme. Treba sa naučiť dať zo seba to pekné, ale aj kus pekného si nechať pre seba. Zo mna si tiež každý robil takú bútlavú vrbu. Javraj pôsobím ako tym ktorému sa každý len tak zdôveruje. Snažím sa tých druhých vypočuť, lebo si uvedomím ,že keby ani oni nechceli počúvať mna tak by vlastne nikto s nikým a s ničím sa nezdôveroval. Neviem či vás to zaujme ale minulý týžden sa mi stalo, že som išla do školy pre syna a vo dverách som sa stretla s riaditeľkou školy. Poznáme sa, lebo syn tam už chodí 4 roky, ale ako sa povie nie sme dôverné kamarátky. Len tak sme sa začali rozprávať a začali sme tiež nejakú tú tému, že treba aj oddychovať a relaxovať a pýtala sa ma na menocnicu a podobne. Vtom mi začala rozrpávať o jej problémoch zo školy a začala uprímne ako malé dieťa plakať a vraj toto čo hovorí mne nepovedala ani jej kolegyniam teda ostatným učitelkám a pritom sa to týkalo problémov v škole. Bolo je potom dovné ako sa jej ulavilo ked sme sa o tom porozprávali a vraj je zaujímavé že mi to rozprávala aj ked nie sme dôverné kamarátky. Takže každý koho v živote stretneme má asi skutočne zmysel. ASi to nepatrí do týmy ktorú tu rozoberáte ale chcela som vám to napísať. Teraz mala mať zasa kontrolu tak som jej požičala knihu Ja dá dokážu aby sa trocha vzchopila a tá kontrola to na posledný den u nich zrušila. Inak dnes som bola na vyšetrení prsníkov. Tak ma tým gelom natrel , že sa to nedalo ani poutierať a mala som celé tričko od toho.
barunka, ved sa treba aj postazovat aj ked o par sekund uz to sama vidis uplne inak.
žienky,aby ste ma pochopili.Nechcela som nadávať na manžela,na manželstvo.Jednoducho som chcela poukázať na to,že same nespadli do toho len preto,že citlivo reagujeme na stresové situácie v živote.Že to celé nie je len o nás,ale aj o okolí.Ťažko sa človek zbaví úzkosti a depky,keď je stále pod tlakom v napätom prostredí.
Podarilo sa mi urobiť doma oveľa lepšiu atmosféru.Hádame sa minimálne,lebo sa nechceme hádať pred synom.Čakáme kým zaspí.A kým čakáme, zatiaľ nás to prejde a prediskutujeme to normálne.Okolie,príbuzní a známy nás ovplyvňujú viac než si myslíme.Nestretávam sa už s ľuďmi,ktorí si zo mňa robili bútľavú vŕbu.Mám svojich problémov dosť.