Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

no dam si ja teraz neaky nanuk,lebo ja som sa zase rozhodla že nebudem už jesť čokolady,že nanuk nie je čokolada?

inka

škorica,dnes sa nemôžem dostať na post,neviem čo tam zase upratuju alebo čo,ale stale ma od tial vyhadzuje.to je fajn,že si sa tak pekne vyspinkala.

damaxy

no aj ja musim poziadat deti,lebo no ja také veci ešte neviem a neviem či ma budu chciet vzdelavat,lebo potom je tu husto Skorica aj ty posielas foto aj ja chcem my sme rovnaká skoro vekova a aj váhova kategoria a uz viem že ty si sa asi pýtala na tú monadu však?

damaxy

no a ked sú z nadváhy problémy určite dole kilá.Ja som to aj pisala raz som sladké vylucila a raz aj po piatej nejedla.teraz tiež som nejedla po piatej ale po siedmej a ked bola sestra ona kojila a furt som s nou stolovala a aj také nanuky a keksiky takže viem kto mi to zapríčinil moja sestra a moja vola potvory

škorica

Ahojček babenky aj vy pozeráte jedným okom do telky a druhým do PC? Inka poslala som Ti mail. Aj vy sa občas nemôžete dostať na túto stránku? Mne sa tu objavuje modrá tabuľka s org.pavúkom. Baby mne je dnes tak fajn, Celú noc som prespala bez jediného prebudenia. Pevne verím, že aj zajtrajšok bude dobrý. Tak ako sa ja dnes cítim prejem nám všetkým na tomto fore čo najviac takýchto dní.