Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
baby caute!To tuto stranku uz pomaly nikto nenavstevuje,ci co???
inka a nech ti spravia ICQ to je velmi fajn vec
Inuska inka ak sa tu motkaš poslala som ti mail na zoznam .sk
Damaxy ja som sa s tym nevyrovnala, len sa snazim dodrzat radu, ktoru mi dal, tiez sa mi nepaci, ze mam cakat kym pride pozitivna reakcia, prave preto som s nim mala pred dvomi tyzdnami mensiu vymenu nazorov, ale ako vravim, uvidim ci sa to pozitivne casom objavi, alebo nie. Pre mna je pokrok aj to, ze aspon na rovinu poviem, s cim nesuhlasim. Maj sa.
Silvia,všetko s čím nie sme spokojné musime odstránit alebo sa s tým vyrovnat a zobrat to akože nič sa deje a je to tak a nebude to inak a nevadí mi to.Tento postoj nám pomôže,inak kazdá nespokojnost a krivda a nedorozumenie nas posuva dole a ked sa nahromadí tak sa odventiluje nám známim PP depkou a pod..
Ahoj gina. Z toho, ze Ti prislo divne si nerob starosti. Mne sa to tiez casto stava, ale ked sa mam priznat, tak uz na ceste do marketu myslim na to, ze co ak to zasa na mna pride. Proste, ak si to clovek vsugeruje, ze mu pride zle, tak sa to naozaj aj stane, ale teraz hovorim samozrejme za seba.Vsetky ktore tu piseme sa musime naucit rozmyslat pozitivne, takze najprv si povedz, ze sa Ti nic nemoze stat a ak Ti bude velmi zle urcite sa najde niekto, kto Ti pomoze. Tak sa drz a prajem pekny zvysok dna.
Pekny den dievcata.Chcem vam popriat pekny zaciatok tyzdna a dufam ze ho prezijeme v pohode a klude...dnes som musela ist do auparku a poviem vam ze neznasam tieto velke hyperbudovy vzdy tam vydrzim najviac hodinu a potom prasim prec lebo mi pride tak divne.Obdivujem baby ktore tam pracuju cely den.Vzdy sa tesim ked mozem vypadnut mimo Ba niekam kde je klud a potom si ho uzivam.Nikdy mi to nevadilo ale cim som starsia mam radsej mensie mesta.Mozno raz zmenim bydlisko.Clovek nikdy nevie co ho caka.Takze sa tu majte a tesim sa na vas opat..ahojte
Damaxy na toho mojho toto neplati, snazim sa, ale nejako to nejde. Ked ma dobru naladu tak moje vycitky obrati na zart, ak nie, tak s tym ani nezacinam. Psycholog mi povedal, ze mam vyjadrovat svoje namietky priamo a nemam cakat, ze sa mi moje zelanie hned splni, ze vysledky uvidim az neskor. Takze sa podla toho riadim, vo vhodnej chvili poviem s cim napr. nesuhlasim a cakam ze casom moj nazor bude kazdy (nielen moja polovicka)aj respektovat.
jééééj ja už vlastne musím ísť. Idem k tej zubárke a ešte pre malého do školky.Kávu si dáme zajtra. papa
čo som kúpila? vybavili sme sa teplučkými zimnými bundami a topánkami.
vrátili sme sa do dráčika a kúpili nejaké drobnosti pre deťúrence,mamine veľmi peknú jemnú šatku do kostýmu.Nechali sme tam móóóc korun.No ale povedz NEZASLÚŽIME SI ? Tri roky na materskej som nosila jednu bundu a tie isté čižmy.Muž takisto.Keď som bola na materskej práve sme kúpili byt a zároveň prerábali.Takže teraz sa môžme trochu odviazať a vyšantiť aj v obchdoch.
Kto si dá so mnou kávu po obednú?