Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre ranko dievčata,len na skok idem medzi vas,pozriem ako sa mate po peknom vikende.ja idem dnes s kamoškou po doktoroch chodiť.zvlaštne ked ona chodila so mnou,ani vo sne by ma nenapadlo,že raz budem ja s nou.niektori ludia sa mi zdaju taky od prirody zdravi,že by som povedala že im sa ani nič nemôže stať o to viac vas to potom prekvapi ako oni reaguju na svoje problemy.
Dobre ranko dievcata. Varim si akurat cajik, lebo kavu som uz mala. Dnes ma caka vela roboty. Cakam na sefa, len neviem ci denes bude usmievavy. Pa
dobre ranko prajem vsetkym
moje milé ,prajem vám pekný den a dobrý týžden a usmievavého šéfa.Dajte si kávičku a ja ked vstanem určite pribehnem,takže sa teším a papa
Silvi ti gratulujem,bola si smelá,otvorila si svoje dvere a vypustila to čo tam sa držalo,ulavilo sa ti,povzzbudilo ta to,niet čo dodat,len to že ta čakame na káve.Peknú nedelu a tešim sa s tebou.
Ahojte dievcata, v poslednej dobe som nemala vela casu dostat sa sem, ale chcem sa s Vami podelit o svoje skusenosti. Ked som si prezrela svoje predchadzajuce prispevky, tak som si uvedomila ze v nich skoro stale uvadzam svoje negativne skusenosti. V piatok som bola u psychologa (dost som nanho bola nahnevana)a priznam sa, ze po dlhej dobe som mala z nasho rozhovoru dobry pocit. Prisla som tam s tym, ze terapiu mienim ukoncit a povedala som mu na rovinu vsetko co sa mi nepaci, ze som z posledneho rozhovoru mala velmi zly pocit a ze vlastne neviem, co odo mna chce, ze mi terapia vobec nepomaha. Velmi ma prekvapil a povedal, ze je velmi rad, ze som mu to povedala. Skratka, vyklul sa z toho velmi prijemny rozhovor, dokonca mi dal knihu, ktoru este nikomu predtym nepozical a povedal, ze sa tesi ked sa znova stretneme. Mala som z toho neuveritelnu radost a uvedomila som si, ze ked clovek vsetko drzi v sebe, tak to k nicomu dobremu nevedie akurat k omylom a hlupim nedorozumeniam. V piatok za nim idem opät, tak mi drzte palce. Majte sa vsetky pekne a prajem pekny zvysok vikendu.
Ahoj damaxy.Dakujem ti ze si mi napisala a dala nadej ze ked sa velmi chce da sa vsetko zvladnut a prekonat.Musim sa priznat ze ked som citala tvoje nazory o PP a celkove na zivot a problemy okolo toho moj nazor je ze si tak v tom dobra ze niektori psychologovia a terapeuti by sa mohli od teba ucit.Takze sklanam ti poklonu.V mojom pripade musim na sebe zapracovat lebo zijem dost v extremoch a hned sa vyhecujem co vobec neni dobre a aj ked lieky su takou barlickou vsetko sa odohrava v hlave.Ja beriem neurol ale snazim sa pomaly znizovat davky lebo na ostane lieky som reagovala priserne a mam panicky strach z liekov .Ani nevies ako si mi damaxy pomohla lebo si mi napisala presne to co som si v duchu myslela.Si proste anjel.pekny vikend a pohodicku ti zelam.
Gina ja osobne som sa dostala a mnohé dievčatá ktoré tu píšu sú na dobrej ceste.Moja cesta ale začala u psychiatra s antidepresívami a liekmi proti úzkosti.No to je tá prvá polovica a potom zmenit svoje postoje k životu ludom atd.S tým ti môže pomoct psycholog,alebo literatúra s týmto zameraním a najviac tvoja chut s týmto skoncovat.Neprejde to za týžden a musia byt prítomné všetky zložky ktoré som ti napísala.Ak chceš vediet viac na zaciatku tejto témy je viac príspevkov,my tu teraz s dievčatami preberáme hocičo a kde tu popíšeme aj nejaké epizody a snažime sa pomoct si.Lebo kto to neprežil ta nepochopí.Ten pocit ked je zažitý vieš o čom to je.Takže vitaj a zapoj sa medzi nás.
Zdravim vas uplne vsetky.Kedze mate skusenosti s PP velmi by mi pomohlo keby ste mi napisali svoj nazor ci sa vobec da uplne zbavit tejto pliagy...vyskusala som skoro vsetko ale nie vzdy to pomoze.Mam pocit ako keby sa to vracalo ked to clovek najmenej caka a ked v podstate nie je ziadny vazny problem.Povazujem sa za dost silneho cloveka a neviem sa zmierit s pocitom ze nemam nad tym moc..dakujem za kazdu radu alebo nazor a mozno mi to pomoze.peknu sobotu vam zelam z Ba.
Babky,krasny vikend bez paniky:)))
Co robite vsetky???