Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

vieš damaxy ja sa dokážem tak vystresovať.Chodím k zubárke vždy v pondelok, lebo robí dlhšie. A vo štvrtok mi býva pravidelne zle.telu trvá než sa ukľudní a dochádza mu to neskôr.Včera toho vŕtania bolo až až.Neznášam vŕtačku.Vždy my trasie celý mozog.
Mala som veľa práce,nečítala som čo nové sa u Vás stalo cez víkend, niečo zaujímavé?

damaxy

ja dobre som spokojná.ja si beriem ibuprofen a magne a povedala som aj zubárovi a on ced vám môzem pichnut injekciu.Ja mu na to ale ved vy to nerád,no nepáčilo sa mu to že si to takto riešim,ale aspon ma po ošetrení nebolí a uvidím dokedy to vydrží,lebo povedat pravdu?vyslo ma to okolo900 sk a neviem neviem.pochybujem...

barunka

ahojte.som tu len na rýchlo.Mám práce a práce.Ako ste včera zvládli zubárku(damaxy, tish)? Ja som prepotila celú blúzku.Keď som zosadla z kresla tááák som si vzdychla.Zubárka,že čo je:Som narobená! Ona (teda vrtačka a stres)matak vyšťavili,že som bolo hrozne rada,že včera bola joga kde som sa ukľudnila.Nech žije joga, odporúčam všetkým ľuďom v strese.

Silvi

Damaxy a ja som si myslela ze sa hnevas. Vies, ten tvoj prispevok mi znel tak prisne. Mozno preto, ze si ma nazvala Silvia, aj ked si mi napisala, ze sa ti pacia take mena. Myslela som, ze som napisala nejaku blbost, lebo niekedy nemam cas prispevky po sebe citat. Nevzdavam nic, tiez viem ze komunikovat je to najlepsie co treba urobit, vtip je v tom, ze treba o tom presvedcit niekoho ineho. Jarke odovzdam tvoj pozdrav, dufam, ze pride, lebo mi neodpisala, v piatok bola u mna v kancli na cajiku. Teraz uz bezim. Maj sa...

damaxy

ahoj Silvi pozdravuj jarinku odo mna iste má vela toho teraz skola práca,cvičenie,priatel,povedz jej že na nu myslím a to že sa neozýva si vysvetlujem že je jej dobre a mam z toho radost.A Silvi neboj sa raz toto skončí,ale ide to pomaly a niekedy mas pocit že sa to vracia,ale to je len signál že uber,spomal,tak to ber akože ti tvoj rozum hovorí aby si sa šanovala.Mne sa to tiež vraciavalo,taká neistota ale prešlo to.A s tým manželom to nevzdávaj.Nauč ho rozprávat a počúvat,debatuj aj s psychologom ako na to.Na všetko sú techniky a ty si múdra.To je dobrá kombinácia a neoponuj mi.

Silvi

Dakujem miksi. Zajtra sa ozvem. Teraz ich idem nieco naucit. Chudaci, este nevedia co som si na nich dnes nachystala...

Silvi

Presne to si hovorim aj ja. Ale stale ma to vie este poriadne vystrasit. Vies dlhu dobu mi je fajn a potom, vtedy ked to najmenej cakam a citim ze je vsetko v pohode sa tie blbe pocity vratia. Nechapem preco, najhorsie na tom je, ze keby som to mala niekomu kto to sam nezazil opisat, tak si mysli ze som totalny cvok. Vies na mne to navonok nevidiet, ze mam nejake problemy, skor som ten clovek, ktory vsetko taha a preto aj vsetkych prekvapilo, ked som v zime skolabovala a samozrejme mi to aj malokto veril.
Takze tak. Nejako som sa pochmurne rozpisala, najvyssi cast skoncit aj s blbymi spomienkami. Musim sa naucit pozerat na vec tak, ze co ma nezabije, tak ma posilni.
Caka ma este jeno cvicko a strasne sa mi nechce. Utorok a stredu mam v robote blbe, zajtra som tu az do siedmej. Aspon ze dnes este idem vecer cvicit s Jarkou. Tak sa nateraz s tebou lucim, koncim o tretej, ak stihnem tak sa este pridem pozriet. Zatial sa maj, pa, pa..

miksinka

moja,musim utekat!!!Zajtra by som tu mala byt zas,tak mozme pokecat!
Idem dalej zdolavat paniku a strach!!!prajem ti vela sily pri jej zdolavani!!!
dokazes to!!!pekny dnik!!!budem na teba mysliet

miksinka

Nozky sa mi podlamovali,teraz uz si stale hovorim,to nic,to prejde to zvladnem!Zvladnem!!!az ty sama tomu uveris,tak uvidis ako to pojde lahko!!!
potom zmizne aj panika a vsetko co s tym suvisi!!!Len musime bojovat!!!